Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto

Clip_2

Mozarella Granarolo 

Ce pot să vă spun?? Mi s-a propus să o includ în cina mea și să pregătesc ceva care să-i scoată în evidență adevărata valoare.

Eu cred că nu este nimic mai gustos decât mozzarella Granarolo servită lângă niște roșii coapte. Deci da – perfecțiune la farfurie.

rosii coapte

Știți cum e mozzarella asta ?? belea… gustoasă, cremoasă și lăptoasă, cu textura moale, suplă. Mozzarella Granarolo este o brânză semi-moale care merge introdusă în foarte multe preparate, este un produs sănătos, fără conservanți, obținută din lapte de o calitate superioară.

 

Clip

 

vă invită la un concurs cu premii pentru bloggeri, fără supărare.

Știu că doriți un coș plin de produse Granarolo: două mozzarella 100g, o mozzarella 250g, o mozzarella 400g, o ricotta 250g, un mascarpone 250g și alte câteva mici surprize, dar încă nu v-am spus ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia lui. Concurs Granarolo  1. Creați o rețetă pentru concurs care să conțină mozzarella Granarolo, însoțită de fotografii clare ale produselor. 2. Aceasta trebuie publicată pe blogul proprietate personală începând cu data de 29 august și până la data de 8 septembrie. 3. Lăsați link-ul către postarea voastră la rubrica de comentarii a acestui articol. 4. Concurenții trebuie să aibă domiciliul stabil în România. Câştigătorul prin tragere la sorți va fi anunţat pe 9 septembrie 2013. Provocarea Granarolo Pentru cei care nu au blog dar totuși au ceva de spus, vă propun să mă provocați : propuneți unul sau mai multe ingrediente lângă mozzarella Granarollo, cu care ați dori să mă vedeți gătind – tot la rubrica de comentarii. Voi selecta câteva ingrediente propuse de voi și voi face paradă. *** aștept provocări și din partea bloggerilor.

Până voi gătiți vă propun rețeta mea :

coperta granarolo

Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, roșii și prosciutto Ingrediente

  • 2 mini Ciabatta
  • 4-5 linguri pesto
  • 2 mingi mozzarella Granarolo de 100 gr.
  • după preferințe: 2-3 smochine proaspete, feliate sau 1-2 roșii mari sau roșii cherry
  • 8 felii prosciutto
  • frunze de busuioc proaspăt
  • sare și piper

ingrediente

Mod de preparare

1.  Aranjați grătarul în mijloc cuptorului și preîncălziți la 200 grade C.

granarolo2

2.  Între timp construiți sandwich-urile. Tăiați în jumătate fiecare ciabatta. Ungeți bine cu pesto ambele părți, baza și capacul. Dacă nu aveți pesto și vă este foarte greu să faceți, folosiți ulei de măsline.

3.  Pe baza fiecărui sandwich adăugați mozzarella ruptă în bucăți. Asezonați cu sare și piper.

4.  Peste mozzarella adăugați feliile de smochine ( sau roșii ), prosciutto și frunzele de busuioc.

Ciabatta_original

5.  Închideți sandwich-ul și dați la cuptor.

granarolo5

6.  În maxim 10 minute vă veți putea desfăta papilele gustative cu ceva minunat.

7.  Serviți imediat.

ciabatta

… simple, easy, fresh and irresistible ツ

mozzarella_original

Poftă bună !!!

granarolo

Update Concurs

În primul rând vreau să mulțumesc tuturor participanților. De abia aștept sa încerc rețetele voastre.

Și mai vreau să vă mulțumesc pentru minunile la care m-ați provocat să le folosesc lângă mozzarella Granarolo !!!

Ce mai tura-vura …. Ta na na na

castigator GranaroloFelicitări Angel’s Food  și  Salata cu smochine și mozzarella !!!

IMG_4380

Și referitor la provocarea mea am decis să pregătesc niște Gnocchi de cartofi (homemade) cu mozzarella, roșii și bacon !!!

 


Related Posts

Bacon & Cheese Baked Egg Cups

Bacon & Cheese Baked Egg Cups

      Știți care este cel mai bun lucru cu aceste cups /  muffins / brioșe pentru mic dejun ???   Poți să le faci cum te taie capul și poți să folosești ce ingrediente vrei: ardei, ciuperci, șuncă, ierburi, diferite brânzeturi sau ce […]

easy pizza party

easy pizza party

      Ce faci atunci când se lasă cu petrecere între copilași la tine acasă și pe toți îi răzbește foamea ??? Te adaptezi… Și ce merge cel mai bine la copilași … PIZZA Cu câteva ingrediente succesul e garantat. Toată lumea știe că […]



31 thoughts on “Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *