Best-Ever Cake cu mascarpone si fructe negre de padure

 

O rețetă care nu necesită nici o introducere. Este suficient să te uiți la fotografii ca să-ți dai seama cât este de gustoasă minunea.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr. unt
  • 250 gr. zahăr
  • 2 ouă
  • 225 gr. mascarpone
  • 225 gr. smântână pentru frișcă neîndulcită
  • 250 gr. făină
  • 10 gr. praf de copt
  • esență de vanilie
  • afine și mure

ICING

  • 85 gr. cream cheese
  • 16 gr. unt la temperatura camerei
  • 200 gr. zahăr pudră
  • 30 ml. suc lămâie proaspăt stors

METODA

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 grade.  Ungeți cu unt și tapetați cu făină tava pe care doriți să o folosiți.
  2. În bolul mixerului adăugați untul și zahărul. Mixați până obțineți o cremă pufoasă.
  3.  Adăugați ouăle și esență de vanilie și mixați în continuare.
  4.  Adăugați apoi smântână și mascarpone și mixați până la încorporare.
  5. Adăugați făina și praful de copt și mixați până obțineți un aluat pufos și cremos.
  6. Turnați aluatul obținut în tava unsă și dați la cuptor vreo 60min. până scobitoarea introdusă în mijlocul tăvii iese curată.
  7. Lăsați să se răcească în tavă și întoarceți pe platoul de servire.

Pregătiți icingul : Amestecați toate ingredientele până obțineți un amestec omogen.

Ornați după bunul plac și serviți.( vedeți foto)

 

Asta e felia meaaaaa !!

 

 

 

Best-Ever Cake cu mascarpone si fructe negre de padure
Serves 8
Write a review
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
1 hr
Total Time
1 hr 20 min
Prep Time
20 min
Cook Time
1 hr
Total Time
1 hr 20 min
Ingredients
  1. 150 gr. unt
  2. 250 gr. zahăr
  3. 2 ouă
  4. 225 gr. mascarpone
  5. 225 gr. smântână pentru frișcă neîndulcită
  6. 250 gr. făină
  7. 10 gr. praf de copt
  8. esență de vanilie
  9. afine și mure
  10. 85 gr. cream cheese
  11. 16 gr. unt la temperatura camerei
  12. 200 gr. zahăr pudră
  13. 30 ml. suc lămâie proaspăt stors
Instructions
  1. Preîncălziți cuptorul la 180 grade. Ungeți cu unt și tapetați cu făină tava pe care doriți să o folosiți.
  2. În bolul mixerului adăugați untul și zahărul. Mixați până obțineți o cremă pufoasă.
  3. Adăugați ouăle și esență de vanilie și mixați în continuare.
  4. Adăugați apoi smântână și mascarpone și mixați până la încorporare.
  5. Adăugați făina și praful de copt și mixați până obțineți un aluat pufos și cremos.
  6. Turnați aluatul obținut în tava unsă și dați la cuptor vreo 60min. până scobitoarea introdusă în mijlocul tăvii iese curată.
  7. Lăsați să se răcească în tavă și întoarceți pe platoul de servire.
Bucătăria Familiei Mele http://alexjuncu.ro/

 


Related Posts

Tarta rustica de Capsuni cu lime, menta si crema de branza

Tarta rustica de Capsuni cu lime, menta si crema de branza

  S-au cerut tarte rustice… Hmmm ce să fie, ce să fie ??? Am căpșuni mari și frumoase, o tufă de mentă în fereastră și niște lime rămase de la  cocktailurile fără alcool de duminică …  așa că am decis să mă provoc la o […]

Cheesecake cu ananas caramelizat

Cheesecake cu ananas caramelizat

      Ce pot să vă spun … e bună, e bună rău… și poate ar fi și mai bună cu ananas proaspăt, dar în cazul meu ananasul proaspăt a fost un eșec. Adică am cumpărat ananasul, am respectat toate indicațiile pentru a-l alege […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *