• Română
  • English

Bacon & Cheese Baked Egg Cups

 
 
 
Știți care este cel mai bun lucru cu aceste cups /  muffins / brioșe pentru mic dejun ???  
Poți să le faci cum te taie capul și poți să folosești ce ingrediente vrei: ardei, ciuperci, șuncă, ierburi, diferite brânzeturi sau ce vă permite frigiderul .
 
 

Frigiderul meu mi-a permis să fac 6 bucăți, în care am adăugat :
 
  • 4 ouă
  • ceapă verde
  • roșii uscate la soare, în ulei
  • bacon felii  
  • oregano, sare de mare și piper
  • și brânzeturi : ricotta, mozzarella, cașcaval afumat și Grana Padano
 
Se preîncălzește cuptorul la 180 grade C.
Ceapa verde se taie mărunt, la fel și roșiile.
 
 
Pregătiți tava. Se ia o tavă de muffin și la alegere fie se unge cu unt și se tapetează cu pesmet, fie se folosește hârtie de copt.
În fiecare formă se așează câte o felie de bacon, pe marginea formei, ca un inel.
 
 
Introduceți tava în cuptor până baconul devine crocant.
Într-un bol amestecați bine ouăle împreună cu ceapa, roșiile, ricotta, mozarella rasă și cașcavalul ras.
 
 
În final adăugați sare, piper și oregano, după gust.
Scoateți tava cu baconul din cuptor și turnați compoziția obținută în fiecare formă.
 
 
Presărați deasupra Grana Padano și ceapă verde ( dacă a mai rămas ).
Coaceți pentru 25 minute sau până când considerați că sunt gata.
 
 
Lăsați să se răcească 5 minute în tavă apoi serviți. Se pot consuma și reci dacă v-au mai rămas.
 
 
Micul dejun perfect !!!
 
 
 

Related Posts

Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto

Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto

Mozarella Granarolo  Ce pot să vă spun?? Mi s-a propus să o includ în cina mea și să pregătesc ceva care să-i scoată în evidență adevărata valoare.   Știți cum e mozzarella asta ?? belea… gustoasă, cremoasă și lăptoasă, cu textura moale, suplă. Mozzarella Granarolo este o […]

blood orange Curd – în 2 variante

blood orange Curd – în 2 variante

  Am vrut să fac o cremă de prăjitură sau de tartă sau biscuiți … de fapt să nu mint am vrut să fac ceva cu gălbenușurile rămase în frigider după vreo câteva încercări eșuate de a face macarons. Să nu înțelegeți greșit … am […]



22 thoughts on “Bacon & Cheese Baked Egg Cups”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.