• Română
  • English

Best-Ever Cake cu mascarpone, cream cheese icing si fructe negre de padure

O rețetă care nu necesită nici o introducere. Este suficient să te uiți la fotografii ca să-ți dai seama cât este de gustoasă minunea.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr. unt
  • 250 gr. zahăr
  • 2 ouă
  • 225 gr. mascarpone
  • 225 gr. smântână pentru frișcă neîndulcită
  • 250 gr. făină
  • 10 gr. praf de copt
  • esență de vanilie
  • afine și mure

 

ICING

  • 85 gr. cream cheese
  • 16 gr. unt la temperatura camerei
  • 200 gr. zahăr pudră
  • 30 ml. suc lămâie proaspăt stors

 

METODA

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 grade.  Ungeți cu unt și tapetați cu făină tava pe care doriți să o folosiți.
  2. În bolul mixerului adăugați untul și zahărul. Mixați până obțineți o cremă pufoasă.
  3.  Adăugați ouăle și esență de vanilie și mixați în continuare.
  4.  Adăugați apoi smântână și mascarpone și mixați până la încorporare.
  5. Adăugați făina și praful de copt și mixați până obțineți un aluat pufos și cremos.
  6. Turnați aluatul obținut în tava unsă și dați la cuptor vreo 60min. până scobitoarea introdusă în mijlocul tăvii iese curată.
  7. Lăsați să se răcească în tavă și întoarceți pe platoul de servire.

Pregătiți icingul : Amestecați toate ingredientele până obțineți un amestec omogen.

Ornați după bunul plac și serviți.( vedeți foto)

 


Related Posts

Caramelized Pineapple Cheesecake

Caramelized Pineapple Cheesecake

      Ce pot să vă spun … e bună , e bună rău… și poate ar fi și mai bună cu ananas proaspăt, dar în cazul meu ananasul proaspăt a fost un eșec. Adică am cumpărat ananasul, am respectat toate indicațiile pentru a-l […]

Rustic Strawberry Tart with Lime and Mint Cream Cheese

Rustic Strawberry Tart with Lime and Mint Cream Cheese

  S-au cerut tarte rustice… Hmmm ce să fie, ce să fie ??? Am căpșuni mari și frumoase, o tufă de mentă în geam și niște lime rămase de la  cocktailurile fără alcool de duminică …  așa că am decis să mă provoc la o […]



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.