• Română
  • English

(Română) Toast cu branza de capra, nuci, cimbru si miere

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Brânza de capră merge cel mai bine în combinație cu mierea și cimbru. Asta este părerea mea. Am încercat nenumărate rețete și revin de fiecare dată la aceeași poveste.

 

INGREDIENTE

brânză de capră proaspătă, la temperatura camerei

4 felii de pâine din cereale integrale
o mână de nuci, nuci pecan și alune
1 linguriță ulei de nuci
sare de mare și piper proaspăt râșnit
miere
cimbru lămâios proaspăt

 

METODA

Se încălzește cuptorul la 180 grade C.

 Pe o foaie de copt se așează feliile de pâine. Se întinde uniform brânza de capră pe fiecare felie de pâine și se presară cu nuci.

Se stropesc feliile unse cu ulei de nuci și se dă la cuptor aproximativ 5-7 minute, până brânza se înmoaie și nucile se prăjesc puțin.

Se condimentează cu sare și piper după gust.

Se servesc calde stropite cu miere și presărate cu cimbru.

 

 

Toast cu branza de capra, nuci, cimbru si miere
Serves 2
Write a review
Print
Prep Time
2 min
Cook Time
7 min
Total Time
10 min
Prep Time
2 min
Cook Time
7 min
Total Time
10 min
Ingredients
  1. brânză de capră proaspătă, la temperatura camerei
  2. 4 felii de pâine din cereale integrale
  3. o mână de nuci, nuci pecan și alune
  4. 1 linguriță ulei de nuci
  5. sare de mare și piper proaspăt râșnit
  6. miere
  7. cimbru lămâios proaspăt
Instructions
  1. Se încălzește cuptorul la 180 grade C.
  2. Pe o foaie de copt se așează feliile de pâine. Se întinde uniform brânza de capră pe fiecare felie de pâine și se presară cu nuci.
  3. Se stropesc feliile unse cu ulei de nuci și se dă la cuptor aproximativ 5-7 minute, până brânza se înmoaie și nucile se prăjesc puțin.
  4. Se condimentează cu sare și piper după gust.
  5. Se servesc calde stropite cu miere și presărate cu cimbru.
Adapted from The Kitchen Garden Cookbook Jeanne Kelley
Adapted from The Kitchen Garden Cookbook Jeanne Kelley
Bucătăria Familiei Mele http://alexjuncu.ro/

Related Posts

Berries,Thyme and Chevre Popsicle

Berries,Thyme and Chevre Popsicle

 You’re hot, right?? And you’ve had enough of the classic ice cream?? Then it’s time to try something really special. Ingredients:      250 ml. Milk      100-120 gr. Honey (I used thyme honey , brought from Crete, Greece)      2-3 Sprigs Thyme      100 gr. […]

Grilled Apricots with Goat Cheese

Grilled Apricots with Goat Cheese

With this recipe you can play in so many ways … important is to have grilled apricots … I mean why not fill them with some Greek yogurt, sprinkled with honey and cinnamon?? AAAAA and this … filled with ricotta, sprinkled with pepper, rosemary and […]



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.