Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto

Mozarella Granarolo 

Ce pot să vă spun?? Mi s-a propus să o includ în cina mea și să pregătesc ceva care să-i scoată în evidență adevărata valoare.

rosii coapte

 

Știți cum e mozzarella asta ?? belea… gustoasă, cremoasă și lăptoasă, cu textura moale, suplă. Mozzarella Granarolo este o brânză semi-moale care merge introdusă în foarte multe preparate, este un produs sănătos, fără conservanți, obținută din lapte de o calitate superioară.

 

coperta granarolo

 

Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, roșii și prosciutto Ingrediente

  • 2 mini Ciabatta
  • 4-5 linguri pesto
  • 2 mingi mozzarella Granarolo de 100 gr.
  • după preferințe: 2-3 smochine proaspete, feliate sau 1-2 roșii mari sau roșii cherry
  • 8 felii prosciutto
  • frunze de busuioc proaspăt
  • sare și piper

ingrediente

Mod de preparare

1.  Aranjați grătarul în mijloc cuptorului și preîncălziți la 200 grade C.

granarolo2

2.  Între timp construiți sandwich-urile. Tăiați în jumătate fiecare ciabatta. Ungeți bine cu pesto ambele părți, baza și capacul. Dacă nu aveți pesto și vă este foarte greu să faceți, folosiți ulei de măsline.

3.  Pe baza fiecărui sandwich adăugați mozzarella ruptă în bucăți. Asezonați cu sare și piper.

4.  Peste mozzarella adăugați feliile de smochine ( sau roșii ), prosciutto și frunzele de busuioc.

Ciabatta_original

5.  Închideți sandwich-ul și dați la cuptor.

granarolo5

6.  În maxim 10 minute vă veți putea desfăta papilele gustative cu ceva minunat.

7.  Serviți imediat.

ciabatta

… simple, easy, fresh and irresistible ツ

mozzarella_original

Poftă bună !!!

granarolo

 

Alte retete :  Gnocchi de cartofi (homemade) cu mozzarella, roșii și bacon !!!

 

CIABATTA CU MOZZARELLA, SMOCHINE, ROSII SI PROSCIUTTO
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 mini Ciabatta
  2. 4-5 linguri pesto
  3. 2 mingi mozzarella Granarolo de 100 gr.
  4. după preferințe: 2-3 smochine proaspete, feliate sau 1-2 roșii mari sau roșii cherry
  5. 8 felii prosciutto
  6. frunze de busuioc proaspăt
  7. sare și piper
Instructions
  1. Aranjați grătarul în mijloc cuptorului și preîncălziți la 200 grade C.
  2. Între timp construiți sandwich-urile. Tăiați în jumătate fiecare ciabatta. Ungeți bine cu pesto ambele părți, baza și capacul. Dacă nu aveți pesto și vă este foarte greu să faceți, folosiți ulei de măsline.
  3. Pe baza fiecărui sandwich adăugați mozzarella ruptă în bucăți. Asezonați cu sare și piper.
  4. Peste mozzarella adăugați feliile de smochine ( sau roșii ), prosciutto și frunzele de busuioc.
  5. Închideți sandwich-ul și dați la cuptor.
  6. În maxim 10 minute vă veți putea desfăta papilele gustative cu ceva minunat.
Bucătăria Familiei Mele http://alexjuncu.ro/

Related Posts

Bacon & Cheese Baked Egg Cups

Bacon & Cheese Baked Egg Cups

      Știți care este cel mai bun lucru cu aceste cups /  muffins / brioșe pentru mic dejun ???   Poți să le faci cum te taie capul și poți să folosești ce ingrediente vrei: ardei, ciuperci, șuncă, ierburi, diferite brânzeturi sau ce […]

easy pizza party

easy pizza party

      Ce faci atunci când se lasă cu petrecere între copilași la tine acasă și pe toți îi răzbește foamea ??? Te adaptezi… Și ce merge cel mai bine la copilași … PIZZA Cu câteva ingrediente succesul e garantat. Toată lumea știe că […]



31 thoughts on “Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *