Toast cu branza de capra, nuci, cimbru si miere

 

Brânza de capră merge cel mai bine în combinație cu mierea și cimbru. Asta este părerea mea. Am încercat nenumărate rețete și revin de fiecare dată la aceeași poveste.

 

INGREDIENTE

brânză de capră proaspătă, la temperatura camerei

4 felii de pâine din cereale integrale
o mână de nuci, nuci pecan și alune
1 linguriță ulei de nuci
sare de mare și piper proaspăt râșnit
miere
cimbru lămâios proaspăt

 

METODA

Se încălzește cuptorul la 180 grade C.

 Pe o foaie de copt se așează feliile de pâine. Se întinde uniform brânza de capră pe fiecare felie de pâine și se presară cu nuci.

Se stropesc feliile unse cu ulei de nuci și se dă la cuptor aproximativ 5-7 minute, până brânza se înmoaie și nucile se prăjesc puțin.

Se condimentează cu sare și piper după gust.

Se servesc calde stropite cu miere și presărate cu cimbru.

 

 

Toast cu branza de capra, nuci, cimbru si miere
Serves 2
Write a review
Print
Prep Time
2 min
Cook Time
7 min
Total Time
10 min
Prep Time
2 min
Cook Time
7 min
Total Time
10 min
Ingredients
  1. brânză de capră proaspătă, la temperatura camerei
  2. 4 felii de pâine din cereale integrale
  3. o mână de nuci, nuci pecan și alune
  4. 1 linguriță ulei de nuci
  5. sare de mare și piper proaspăt râșnit
  6. miere
  7. cimbru lămâios proaspăt
Instructions
  1. Se încălzește cuptorul la 180 grade C.
  2. Pe o foaie de copt se așează feliile de pâine. Se întinde uniform brânza de capră pe fiecare felie de pâine și se presară cu nuci.
  3. Se stropesc feliile unse cu ulei de nuci și se dă la cuptor aproximativ 5-7 minute, până brânza se înmoaie și nucile se prăjesc puțin.
  4. Se condimentează cu sare și piper după gust.
  5. Se servesc calde stropite cu miere și presărate cu cimbru.
Adapted from The Kitchen Garden Cookbook Jeanne Kelley
Adapted from The Kitchen Garden Cookbook Jeanne Kelley
Bucătăria Familiei Mele http://alexjuncu.ro/


Related Posts

Popsicle cu branza de capra, cimbru si fructe de padure negre

Popsicle cu branza de capra, cimbru si fructe de padure negre

As seen on VEG Vă e cald, nu-i așa???  Și v-ați săturat de înghețata clasică??? Atunci este timpul să încercați ceva cu adevărat deosebit. 250 ml. lapte gras 100-120 gr. miere ( eu am folosit miere de cimbru, adusă de la mama ei ) 2-3 […]

Caise la gratar cu branza de capra

Caise la gratar cu branza de capra

As seen on VEG Cu rețeta asta vă puteți juca în o mie și una de feluri…important este să aveți caisele prăjite la grătar … adică de ce nu ar merge umplute cu niște iaurt grecesc, stropite cu miere și presărate cu scorțișoară ??? AAAAA […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *