Conserve si gemuri

  • PESTO de busuioc

  • Compot de Rabarbar si Mascarpone in Clatite cu Cardamom

  • gem de coacaze rosii

  • Murături la butoi

  • Ridichi murate

  • Gem de rubarbă cu afine

  • Homemade Dulceata de lapte sau Dulce de Leche

  • Castraveti in saramura

  • Gem de rubarbă și ghimbir

  • Dulceață de trandafiri

  • Apă de trandafiri

  • Sirop de cătină … sănătate la linguriță

  • Oțet cu cătină

  • Gem de Capsuni cu Rabarbar si Lamaita

  • Castraveti covasiti II

  • Chutney de ardei copt, gras și iute

  • ardei iuti in otet

  • Ardei umpluți cu varză

  • Bulion / suc de roșii / sos de roșii / pastă de roșii . . .

  • Castraveţi bulgăreşti

  • Castraveţi covăsiţi I … adică din ăia de se fac la soare

  • Ceapă murată în oțet balsamic

  • Ciuperci rustice

  • Cum să congelezi aproape orice…

  • Gem / dulceata de caise

  • Gem / peltea / jeleu de fructe de pădure fără sâmburi

  • Gem de afine… să fie negre ??? să fie roşii ?? culoarea nu mai contează …

  • Ketchup de casa

  • Murături asortate – Ciolomadă

  • One & Only – ZACUSCA

  • Pastă de ardei

  • Rapsodie de fructe de pădure – Gem fără sâmburi

  • Usturoi murat – în vin alb și sec

  • Ardei copti

  • Dovlecei murati

  • Dulceață de ardei iute / Gem de pișcos / Hot pepper jam

  • Dulceaţă de căpşuni cu rabarbăr

  • Dulceaţă de vişine întregi

  • Fasole păstăi la borcan

  • Gem de coacăze … the best jam is home made jam !!!

  • Gem de rabarbar

  • Gem de vişine cu zmeură

  • Gem de zmeură violet

  • Hrean în otet

  • Jeleu ( sau poate peltea ) de coacăze negre

  • Marmeladă de caise cu parfum de scorţișoară

  • O poveste de dragoste…culinară: dulceaţa de coji de portocale

  • Pesto alla siciliana : ricotta, seminte de pin si nuci

  • SALSA … the ultimate experience