Biscuiti de bezea cu bezea - rocky road cookies » Bucătăria familiei mele
Biscuiti de bezea cu bezea – rocky road cookies

Biscuiti de bezea cu bezea – rocky road cookies

7 Comments

 

Biscuiții ăștia sunt pentru voi, iubitori de bezea și ciocolată !!! 

 
 
Cu exteriorul lor crocant și lipicioși și moi la interior, vă vor cuceri imediat.

  • 375 gr. zahăr pudră
  • 80 gr. cacao o pișcătură sare
  • 3 albușuri
  • 1 linguriță extract vanilie fulgi de ciocolată ( eu am folosit ciocolată albă )
  • mini marshmallows
  • migdale tăiate grosier

 

 

Metoda

Se preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Se pregătesc 2 tăvi  cu hârtie de copt.
Într-un castron mare se cerne zahărul pudră și cacaoa.
Adăugați apoi sarea, albușurile de ou și vanilia, amestecând până se obține o compoziție omogenă și netedă.
Amestecați apoi fulgii de ciocolată și migdalele. 
 
 
Cu ajutorul unei linguri formați biscuiții pe foaia de copt. Lăsați distanță între ei și nu vă panicați dacă încep să se întindă. În fiecare biscuite îndesați vreo 5-6 bezele, apoi introduceți tava în congelator vreo 5 minute (sau frigider timp de 10-15 minute) ca să împiedicați împrăștierea prea mult a aluatului.
Coaceți biscuiții pentru 12-13 minute. 
Lăsați-i să se răcească în tavă. Se vor îndepărta mult mai ușor de pe hârtia de copt atunci când sunt reci.
Serviți acești Ooey Gooey Biscuiți alături de niște înghețată de vanilie… MMMmm o minunăție !!
 
 
 
 
 
 
 
 
Sursa aici

 

Biscuiti de bezea cu bezea – rocky road cookies
Write a review
Print
Ingredients
  1. 375 gr. zahăr pudră
  2. 80 gr. cacao o pișcătură sare
  3. 3 albușuri
  4. 1 linguriță extract vanilie fulgi de ciocolată ( eu am folosit ciocolată albă )
  5. mini marshmallows
  6. migdale tăiate grosier
Instructions
  1. e preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Se pregătesc 2 tăvi cu hârtie de copt.
  2. Într-un castron mare se cerne zahărul pudră și cacaoa.
  3. Adăugați apoi sarea, albușurile de ou și vanilia, amestecând până se obține o compoziție omogenă și netedă.
  4. Amestecați apoi fulgii de ciocolată și migdalele.
  5. Cu ajutorul unei linguri formați biscuiții pe foaia de copt. Lăsați distanță între ei și nu vă panicați dacă încep să se întindă. În fiecare biscuite îndesați vreo 5-6 bezele, apoi introduceți tava în congelator vreo 5 minute (sau frigider timp de 10-15 minute) ca să împiedicați împrăștierea prea mult a aluatului.
  6. Coaceți biscuiții pentru 12-13 minute.
  7. Lăsați-i să se răcească în tavă. Se vor îndepărta mult mai ușor de pe hârtia de copt atunci când sunt reci.
Bucătăria familiei mele https://alexjuncu.ro/

 


Related Posts

Cupcakes cu ciocolată albă și glazură de bezea

Cupcakes cu ciocolată albă și glazură de bezea

Rețeta și ingrediente pentru cupcakes cu ciocolata alba. Rețeta pentru marshmallow frosting sau glazura de bezea.

Tort de mere, cremă de zahăr ars și bezea

Tort de mere, cremă de zahăr ars și bezea

        tort de mere      Toată lumea bine, sănătoasă ?? V-a fost dor de mine ?  mie mi-a fost tare dor de voi ! Simt că va fi un an bun… voi ce ziceți ???  Și ca să-ți meargă bine trebuie să […]



7 thoughts on “Biscuiti de bezea cu bezea – rocky road cookies”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.