• Română
  • English

S’mores

s'mores tower

Mda este oficial, a venit toamna…și s-a cam terminat cu ieșirile la iarbă verde. Ce ziceți de un foc care să vă încălzească puțin?? Ar merge nu-i așa ??  în amintirea zilelor de vară luați de la mine niște S’mores.

Ingrediente:

  •      Biscuiți – the best ar fi niște graham crackers, dar puteți folosi orice fel de biscuiți
  •      Bezele întregi, mărime normală – Marshmallows
  •      Orice fel de ciocolată
  •     Frigărui

in_foc_original

Metoda:

1. Aveți nevoie de un foc…un foc de tabără ar fi numai bun.

2. Pregătiți biscuiții pentru „sandwich”. Rupeți ciocolata în bucăți mici și așezați-o pe biscuite.

marshmallow

3. Prăjiți o bezea. Introduceți cu atenție frigăruia curată în bezea (sau, dacă vreți să fiți cu adevărat un camper, folosiți un băț lung, subțire).

Puneți bezeaua deasupra focului, la o distanță de 10-15 cm și rotiți-o încet.

Aveți grijă la mâini și îmbrăcăminte … țineți-le departe de foc. Singurul lucru care trebuie prăjit e bezeaua.

s'mores melted

4.  Când bezeaua este ușor rumenită o îndepărtați din foc. Bezeaua fierbinte se așează imediat deasupra ciocolatei, se închide sandwich-ul și se îndepărtează frigăruia.

Bezeaua fierbinte va topi ciocolata.

5.  Serviți, savurați și …. More S’MORE, please!

Nu există foc de tăbăra ca la carte dacă nu serviți și niște S’mores !!!

Happy Camping!!!

s'mores


Related Posts

Cheesecake cu ananas caramelizat

Cheesecake cu ananas caramelizat

      Ce pot să vă spun … e bună, e bună rău… și poate ar fi și mai bună cu ananas proaspăt, dar în cazul meu ananasul proaspăt a fost un eșec. Adică am cumpărat ananasul, am respectat toate indicațiile pentru a-l alege […]

Tort de mere, cremă de zahăr ars și bezea

Tort de mere, cremă de zahăr ars și bezea

             Toată lumea bine, sănătoasă ?? V-a fost dor de mine ?  mie mi-a fost tare dor de voi ! Simt că va fi un an bun… voi ce ziceți ???  Și ca să-ți meargă bine tot anul trebuie să […]



4 thoughts on “S’mores”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *