Ceapă verde în aluat din vin » Bucătăria familiei mele
Ceapă verde în aluat din vin

Ceapă verde în aluat din vin

8 Comments

 
 
 
      

Ceapă în aluat

 
  La noi ușa este deschisă tot timpul dar nu pentru că e stricată și nu se închide, ci avem o casă plină de prieteni care câteodată apar când te aștepți mai puțin. Și ce le pui pe masă ???  
Niște ceapă

 
 White Wine Batter-Fried Scallions

o legătură sănătoasă ceapă verde

1 pahar de vin alb

1 pahar făină

sare și piper

ulei de struguri pentru prăjit 

 
 

Cum fac tempura de ceapă?

1. Într-un bol amestecați vinul și făina până se omogenizează, apoi condimentați cu sare și piper.
2. Ceapa verde se spală și se înjumătățește transversal. Se înmoaie fiecare jumătate de ceapă în aluat și se prăjește în ulei fierbinte până se rumenește, 2-3 minute.
Ceapa prăjită se scoate pe un prosop de hârtie și sărează dacă mai e nevoie.
 
 
 
 
În nici 5 minute am făcut un aperitiv de te lingi pe degete !!!
 
Dacă servești tempura asta de ceapa cu niște sos ranch, poate chiar aioli nu mai ai nevoie de nimic.
 
 

 


Related Posts

Brioșe pentru mic dejun / Bacon & Cheese Baked Egg Cups

Brioșe pentru mic dejun / Bacon & Cheese Baked Egg Cups

Reteta muffin sau briose pentru micul dejun. Cateva oua, bacon, niste legume, branzeturi si aveti cel mai delicios mic dejun. Baked Egg Cups

Pui la cuptor – cu prune și morcovi

Pui la cuptor – cu prune și morcovi

        Ce pot să vă spun despre acest preparat ????  nimic ascuns  – Sometimes, it’s all in the title !!!       Am luat câteva bucăți de mușchiuleț de pui pe care le-am șters bine cu prosopul de bucătărie și le-am […]



8 thoughts on “Ceapă verde în aluat din vin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.