Cobbler cu merișoare » Bucătăria familiei mele »
Cobbler cu merișoare

Cobbler cu merișoare

21 Comments

 

 
Cobbler cu merișoare. Nu este nimic mai bun și mai reconfortant decât un desert cald. Așa că haideți să facem unul rapid.



Ingrediente cobbler cu merișoare

  • 1 cană mare de cranberry / merișoare
  • 85 gr. unt topit
  • 120 ml lapte
  • 1 ou mare
  •  150 gr. zahăr
  • 150 gr. făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1/2 linguriță sare
 

Merișoarele dacă sunt uscate le puneți în apă fierbinte la hidratat, cu 20 minute înainte de a începe.

 
Preîncălziți cuptorul la 180 grade C.
Într-un bol mare amestecăm ingredientele uscate și în unul mai mic ingredientele umede.
Cu ajutorul telului se omogenizează amestecul umed în cel uscat.

Într-o tavă unsă cu unt se toarnă compoziția obținută.

 
Merișoarele stoarse de apă se amestecă cu 2 linguri mari de zahar și se împrăștie pe toată suprafața aluatului.
Se dă la cuptor 25 min. sau până este gata. Se lasă în tavă să se răcească vreo 10-15 minute, apoi se servește cu multă poftă !!!
 
 
 Și cam asta este tot !!!
 
 
 
 
 
 
 

MORE COBBLER

 

 


Related Posts

Dulceață de lapte sau Dulce de Leche

Dulceață de lapte sau Dulce de Leche

         Aveți răbdare ??? ei dacă nu aveți așa ceva mai bine nu vă apucați de această dulceață. Dulce de leche. Vă spun pentru că trebuie să vă mutați lângă oală vreo câteva ore bune și nu aveți timp de nimic altceva, […]

blood orange Curd – în 2 variante

blood orange Curd – în 2 variante

    Am vrut să fac o cremă de prăjitură sau de tartă sau biscuiți … de fapt să nu mint am vrut să fac ceva cu gălbenușurile rămase în frigider după vreo câteva încercări eșuate de a face macarons. Să nu înțelegeți greșit … […]



21 thoughts on “Cobbler cu merișoare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.