[:en]
Am folosit pentru 12 muffinuri :
- 150 gr. zahăr
- 1 ou
- 2 linguri cremă de brânză Philadephia
- 30 gr. unt ( la temperatura camerei )
- 120 ml. lapte
- 180 gr. făină
- 1 linguriță praf de copt
- coaja rasă de la 1 lime
- sucul de la juma’ de lime
- ½ linguriță sare
- 1 lingură sănătoasă de semințe de mac
Încălziți cuptorul la 180 ° C.
În bolul mixerului adăugaţi untul şi zahărul şi mixați până când obțineți o compoziție pufoasă și deschisă la culoare.
Adăugați apoi oul şi crema de brânză şi mixați până când totul este bine încorporat.
Adăugați laptele, sucul de lime, coaja rasă şi amestecați până se obține o compoziție omogenă.
Într-un alt castron se amestecă făina, sarea, praful de copt şi semințele de mac.
Adăugați amestecul de făină peste ingredientele umede şi amestecați încet. Nu faceți invers!
Folosiți hârtii de brioșe colorate speciale pentru tavă sau ungeți cu unt fiecare gaură.
Se toarnă aluatul obținut în fiecare formă.
Coaceți timp de 15 la 20 de minute sau până scobitoarea introdusă în centru brioșei iese curată. Se lasă să se răcească pe un grătar și se servesc.
Le vreți mai dulci ?? Adăugați zahăr pudră deasupra.
Bucurați-vă de un mic dejun a la Starbucks.
[:][:ro]
Chiar dacă nu vor să-și dezvăluie rețeta, eu sunt sigură că așa se fac … acuma poate că ingredientele lor sunt puțin diferite dar: dacă arată aproape identic și au același gust, din punctul meu de vedere sunt la fel ….
Am folosit pentru 12 muffinuri :
- 150 gr. zahăr
- 1 ou
- 2 linguri cremă de brânză Philadephia
- 30 gr. unt ( la temperatura camerei )
- 120 ml. lapte
- 180 gr. făină
- 1 linguriță praf de copt
- coaja rasă de la 1 lime
- sucul de la juma’ de lime
- ½ linguriță sare
- 1 lingură sănătoasă de semințe de mac
Încălziți cuptorul la 180 ° C.
În bolul mixerului adăugaţi untul şi zahărul şi mixați până când obțineți o compoziție pufoasă și deschisă la culoare.
Adăugați apoi oul şi crema de brânză şi mixați până când totul este bine încorporat.
Adăugați laptele, sucul de lime, coaja rasă şi amestecați până se obține o compoziție omogenă.
Într-un alt castron se amestecă făina, sarea, praful de copt şi semințele de mac.
Adăugați amestecul de făină peste ingredientele umede şi amestecați încet. Nu faceți invers!
Folosiți hârtii de brioșe colorate speciale pentru tavă sau ungeți cu unt fiecare gaură.
Se toarnă aluatul obținut în fiecare formă.
Coaceți timp de 15 la 20 de minute sau până scobitoarea introdusă în centru brioșei iese curată. Se lasă să se răcească pe un grătar și se servesc.
Le vreți mai dulci ?? Adăugați zahăr pudră deasupra.
Bucurați-vă de un mic dejun a la Starbucks.
[:]
Delicioase!
„Fur” unul si am plecat.Pup!
N-am mancat niciodata cu mac… deci trebuie sa incerc!!
Pupici
Noi suntem fan muffins!!!
Arata tare bine cu mac, cred ca sunt delicioase! Nu am incercat aceasta compozitie, dar cum imi place tare mult macul, asta va fi prioritatea cand voi da drumul la cuptor :))
sa-mi spui cum ti-au iesit :))