pita pizza
Povestea acestei minunate pizza este asemănătoare cu cea de luna trecută. De când am descoperit această metodă de a face pizza în 5 minute, pot să vă spun că se repetă foarte des la noi în bucătărie. Am încercat zeci de variante toate la fel de delicioase și la fel de ușor de pregătit.
Lipiile au devenit un must have ツ[:]
Ingrediente pita Pizza
- 4 lipii libaneze
- ulei de măsline
- ciuperci, curățate și feliate
- usturoi, feliat
- sare de mare și piper negru
- mozzarella bocconcini
- Emmentaler
- oregano
Preîncălziți cuptorul la 220 grade C și așezați tava în cuptor să se încălzească.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Adăugați ciupercile, usturoiul, sare și piper, și gătiți pentru 2 până la 3 minute sau până își schimbă culoarea.
Pe o foaie de copt așezați lipiile. Pe fiecare lipie adăugați ciuperci, bucăți rupte de bocconcini și Emmentaler ras. Se stropește cu ulei de măsline și se presară cu oregano.
Cu atenție mare scoateți tava fierbinte din cuptor și transferați lipia cu tot cu foaia de copt în tavă.
Dați la cuptor vreo 10 minute sau până când lipia devine crocantă și brânza s-a topit.
Dați la cuptor vreo 10 minute sau până când lipia devine crocantă și brânza s-a topit.
Poftă bună !!
Daca e pizza atunci vin si eu!
Hai ca este din plin !!!!
Apetisanta tare!
e belea !!!
Si euuuu! 😀
Pupici
Las usa deschisa asa ca puteti veni cu totii 🙂