Ingrediente:
- ciuperci
- usturoi
- cimbru și pătrunjel proaspăt
- ulei de măsline
- lămâie
- sare de mare și piper proaspăt râșnit
Metoda:
Am luat o tigaie care merge în foc și am așezat în ea ciupercile, fără să se încalece prea tare. Am turnat câteva linguri de ulei de măsline extra-virgin. Dacă vă întrebați, ciupercile le-am curățat și tăiat în felii, că doar nu era să le pun pline de pământ.
Am zgâlțâit tigaia mea până toate ciupercile s-au acoperit cu ulei. Am adăugat apoi vreo 3 căței de usturoi zdrobiți și verdeața.
- ciuperci
- usturoi
- cimbru și pătrunjel proaspăt
- ulei de măsline
- lămâie
- sare de mare și piper proaspăt râșnit
- Am luat o tigaie care merge în foc și am așezat în ea ciupercile, fără să se încalece prea tare. Am turnat câteva linguri de ulei de măsline extravirgin. Dacă vă întrebați, ciupercile le-am curățat și tăiat în felii, că doar nu era să le pun pline de pământ.
- Am zgâlțâit tigaia mea până toate ciupercile s-au acoperit cu ulei. Am adăugat apoi vreo 3 căței de usturoi zdrobiți și verdeața.
- Am lăsat să se prăjească câteva minute și apoi am sărat, piperat și poate că am adăugat și puțin chilii iute.
- Când ciupercile au început să prindă culoare am pus puțin unt și am stors juma dintr-o lămâie mică.
- Gata.
- Serviți ciupercile cu pâine prăjită, frecată cu usturoi.
bueyyy…miss youuu >:D<
Miss u 2 🙂
Waw, ce bine arata totul, si partea cu painea…waaaw,delicios !
Super delicios…
Sunt absolut „to die for”!!! Mersi pt reteta 🙂