[:en]
- 5 felii carne vițel
- 5 felii mușchi file
- 5 felii cașcaval
- 2 oua
- faina
- pesmet
- sare, piper
- ulei pentru prăjit
2.Dupa ce s-a scurs carnea, bateți puțin fiecare felie cu ciocanul de șnițele, ca să se frăgezească și presărați-le cu sare și piper peste tot .
3. Pe fiecare felie de carne așezați o felie de mușchi file și una de cașcaval. Pentru a putea rula carnea eu am tăiat felia de cașcavalul în fășii.Se rulează carnea și se fixează cu scobitori.
4. Carnea astfel umplută o treceți prin făină, apoi prin ou bătut și la final prin pesmet.
5.Prăjiți carnea la foc potrivit în ulei încins, câte 5-6 minute pe fiecare parte. Să aveți grijă la scobitori !!!!
6.Scoateți apoi carnea pe șervețele absorbante pentru a se scurge excesul de ulei şi îndepărtați scobitorile.
Noi le-am servit calde cu garnitură de cartofi aurii.
POFTĂ BUNĂ !!!!!
[:][:ro]
- 5 felii carne vițel
- 5 felii mușchi file
- 5 felii cașcaval
- 2 oua
- faina
- pesmet
- sare, piper
- ulei pentru prăjit
2.Dupa ce s-a scurs carnea, bateți puțin fiecare felie cu ciocanul de șnițele, ca să se frăgezească și presărați-le cu sare și piper peste tot .
3. Pe fiecare felie de carne așezați o felie de mușchi file și una de cașcaval. Pentru a putea rula carnea eu am tăiat felia de cașcavalul în fășii.Se rulează carnea și se fixează cu scobitori.
4. Carnea astfel umplută o treceți prin făină, apoi prin ou bătut și la final prin pesmet.
5.Prăjiți carnea la foc potrivit în ulei încins, câte 5-6 minute pe fiecare parte. Să aveți grijă la scobitori !!!!
6.Scoateți apoi carnea pe șervețele absorbante pentru a se scurge excesul de ulei şi îndepărtați scobitorile.
Noi le-am servit calde cu garnitură de cartofi aurii.
POFTĂ BUNĂ !!!!!
[:]