Bucătăria familiei mele » Pagina 16 din 105 »

Cele mai noi rețete

Galette cu fructe (drupe), mascarpone și fulgi de migdale

Galette cu fructe (drupe), mascarpone și fulgi de migdale

Galette – prăjituri cu cruste rotunde. Aluat de tartă Pâte brisée si fructe cu sâmburi: piersici, caise, prune. Crema de mascarpone. Migdale.

Rulouri de vinete cu piept de pui, în sos marinara

Rulouri de vinete cu piept de pui, în sos marinara

Ce faci cu carnea nemâncată? Nimic mai simplu. Umpli niște rulouri de vinete, faci un sos marinara și presări cu brânzeturi. Dai la cuptor. Perfect!

Portobello la grătar cu sparaghel și ou poșat

Portobello la grătar cu sparaghel și ou poșat

Ciuperci portobello marinate la grătar. Portobello cu sparanghel și ou poșat. Cum se prepara ciupercile la grătar? Portobello poate înlocui oricând carnea în orice rețetă

Pesto de leuștean cu spanac

Pesto de leuștean cu spanac

Rețeta și ingrediente pentru cea mai fină pastă de leuștean. Pesto de leuștean cu baby spanac și amestec de nuci.

T-Bone Steak la grătar

T-Bone Steak la grătar

T-bone steak de vită la grătar. Cum sa faci T-Bone Steak la grătar? Marinat în lămâie și rozmarin. Un steak pentru 2 – antricot și mușchiuleț

Steak Kebab

Steak Kebab

Frigărui de vita la grătar. Cum fac cel mai bun kebab din sirloin steak? Steak marinat la grătar. Steak kebab cu sparanghel.