Galette cu fructe (drupe), mascarpone și fulgi de migdale
Galette – prăjituri cu cruste rotunde. Aluat de tartă Pâte brisée si fructe cu sâmburi: piersici, caise, prune. Crema de mascarpone. Migdale.
Galette – prăjituri cu cruste rotunde. Aluat de tartă Pâte brisée si fructe cu sâmburi: piersici, caise, prune. Crema de mascarpone. Migdale.
Ce faci cu carnea nemâncată? Nimic mai simplu. Umpli niște rulouri de vinete, faci un sos marinara și presări cu brânzeturi. Dai la cuptor. Perfect!
Ciuperci portobello marinate la grătar. Portobello cu sparanghel și ou poșat. Cum se prepara ciupercile la grătar? Portobello poate înlocui oricând carnea în orice rețetă
Rețeta și ingrediente pentru cea mai fină pastă de leuștean. Pesto de leuștean cu baby spanac și amestec de nuci.
T-bone steak de vită la grătar. Cum sa faci T-Bone Steak la grătar? Marinat în lămâie și rozmarin. Un steak pentru 2 – antricot și mușchiuleț
Frigărui de vita la grătar. Cum fac cel mai bun kebab din sirloin steak? Steak marinat la grătar. Steak kebab cu sparanghel.
Mother of Boys.
Food lover.
Plate licker.
Dessert enthusiast.
Grocery guru.
Prop Hunter.
Go Getter.
In love with food.
Living the life.