Imagine Archives » Bucătăria familiei mele

Imagini

Rulouri cu scorțișoară și portocale roșii

Rulouri cu scorțișoară și portocale roșii

  Rulourile ( rolls)  cu scorțișoară și portocale roșii  sunt un desert delicios și aromat, perfect pentru a fi savurat într-o zi friguroasă. Am făcut aceste rulouri dintr-un aluat pufos, presărat cu scorțișoară și zahăr brun, decorat cu o glazură de portocale roșii. Textura aluatului…

Pâine cu leurdă / PULL APART WildGARLIC BREAD

Pâine cu leurdă / PULL APART WildGARLIC BREAD

  Pâinea cu unt aromatizat este o alegere delicioasă și sănătoasă, care îmbină gustul bogat și cremos al untului cu notele subtile de arome adăugate, precum leurda sau alte ierburi proaspete. Textura moale și pufoasă a pâinii se potrivește perfect cu untul aromatizat, creând o…

Rulouri răsucite cu afine și glazură din cremă de brânză

Rulouri răsucite cu afine și glazură din cremă de brânză

  De ce îmi place să mă joc cu aluatul? În primul rând tot procesul de frământare, dospire, pregătire este terapeutic și te relaxează. Gătitul poate fi un mod excelent de deconectare. În al doilea rând mirosul de pâine sau de dulciuri proaspete depășesc orice…

Cheesecake cu merișoare, fără coacere

Cheesecake cu merișoare, fără coacere

Adolescenții și bucătăria Relația adolescenților cu bucătăria poate varia în funcție de mai mulți factori, precum cultura familială, obiceiurile alimentare și nivelul de interes pentru gătit. Uneori, adolescenții pot avea o relație limitată cu bucătăria, preferând să se bazeze pe mâncărurile pregătite de părinți sau…

Chec cu merișoare și portocale

Chec cu merișoare și portocale

  Familia noastră a dezvoltat o tradiție de neuitat în jurul sărbătorilor de iarnă – pregătirea și savurarea preparatelor de Crăciun. Fiecare an aduce cu sine câte o rețetă îndrăgită, iar aroma îmbătătoare a coacerii completează atmosfera festivă din jurul nostru. Anul acesta checul cu…

Anghinarea, preparare și consum

Anghinarea, preparare și consum

  Despre Anghinare. Cum o pregătesc, cum o gătesc, curăț și apoi mănânc. Anghinarea este considerată benefică datorită multiplelor sale proprietăți pentru sănătate, printre care se numără îmbunătățirea digestiei, reducerea nivelului de colesterol, controlul zahărului din sânge, detoxifierea organismului, proprietăți antiinflamatorii, menținerea sănătății inimii și…