Nimic mai bun decât niște paste. Și ce paste ! Vă spun rapid ce și cum … Zucchini spaghetti
Ingrediente
spaghete
roșii cherry colorate
zuchini, tăiați în spirală
parmezan pentru topping
pasta de avocado:
1 avocado
o legătură frunze de pătrunjel proaspăt
1/4 cană ulei de măsline
1/2 linguriță sare
2-3 cepe verzi
o mână amestec de nuci, prăjite
1 cățel de usturoi
sucul de 1 lămâie
piper proaspăt măcinat, după gust
Cum fac Tăiţei din zucchini cu pesto din avocado și pătrunjel?
Toate ingredientele pentru pesto le adăugați în blender. Apăsați puls până obțineți o pastă netedă și uniformă. Gustați. Dacă este nevoie adăugați mai mult ulei sau usturoi sau lămâie sau piper sau ceea ce simțiți dvs. că mai are nevoie acest pesto ca să fie to die for.
Puneți pesto-ul deoparte.
Gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți și puneți deoparte.
Trageți la tigaie foarte puțin ulei de măsline roșiile cherry, la foc mediu. Puneți capac și agitați ușor tigaia. Gătiți până când începe să crape pielea pe roșii. Îndepărtați de pe foc și dați deoparte.
Într-o tigaie încăpătoare adăugați zucchini făcut spaghete cu puțin ulei. Agitați tigaia până se înmoaie puțin zucchini. Adăugați spaghetele și pesto de avocado.
Agitați până se combină.
Condimentați cu sare și piper, adăugați roșiile și presărați parmezan.
Serviți imediat. Zucchini spaghetti cu pesto !
Tăiţei din zucchini cu pesto din avocado și pătrunjel
Ingredients
Directions
adaptare după Pinch of yum