Ingrediente Vită în sos dulce-acrișor
Într-un vas se amestecă mierea, ketchup-ul, oțetul balsamic, sosul de soia, Sweet&Sour Sauce și zahărul brun. Se adaugă carnea, se amestecă și se lasă la rece 1 oră.
In cămara mea zăceau niște legume care cereau să fie gătite așa că de data asta nu am folosite legume chinezești. Așadar am găsit 1 dovlecel, 1 zucchini, 3 ciuperci și 2 morcovi.
Legumele spălate și curățate le-am tăiat fășii și le-am pus într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, mai puțin ciupercile care au fost adăugate spre final.
Se adaugă legumele gătite peste carne sau invers, depinde care tigaie este mai mare și se mai lasă pe foc împreună încă vreo 2-3 minute până când aromele se amestecă.
Se presară totul cu semințe de susan apoi se îndepărtează de pe foc și se servește pe un pat de orez.
Să aveți o poftă mare și o săptămână ușoară !!!
Vită în sos dulce-acrișor
Arata de milioane papica ta.O zi buna!
sar’na…
Incercare-incercare, dar arata foarte bine! Pupici
si ii si foarte buna…
Imi plac mancarurile cu vita,sunt tare gustoase si dupa farfuria ta am salivat destul de mult…:-)))ca-mi place!
Angelica ♥ ♥ ♥