mic dejun
Știți care este cel mai bun lucru cu aceste cups / muffins / brioșe pentru mic dejun ???
Poți să le faci cum te taie capul și poți să folosești ce ingrediente vrei: ardei, ciuperci, șuncă, ierburi, diferite brânzeturi sau ce vă permite frigiderul .
Câteva ouă, bacon, niște legume, brânzeturi și aveți cel mai delicios mic dejun.
Ingrediente brioșe mic dejun
Frigiderul meu mi-a permis să fac 6 bucăți, în care am adăugat :
4 ouă
ceapă verde
roșii uscate la soare, în ulei
bacon felii
oregano, sare de mare și piper
brânzeturi : ricotta, mozzarella, cașcaval afumat și Grana Padano
Se preîncălzește cuptorul la 180 grade C.
Ceapa verde se taie mărunt, la fel și roșiile.
Cum fac muffins sărate?
Pregătiți tava. Se ia o tavă de muffin și la alegere fie se unge cu unt și se tapetează cu pesmet, fie se folosește hârtie de copt.
În fiecare formă se așează câte o felie de bacon, pe marginea formei, ca un inel.
Introduceți tava în cuptor până baconul devine crocant.
Într-un bol amestecați bine ouăle împreună cu ceapa, roșiile, ricotta, mozarella rasă și cașcavalul ras.
În final adăugați sare, piper și oregano, după gust.
Scoateți tava cu baconul din cuptor și turnați compoziția obținută în fiecare formă.
Presărați deasupra Grana Padano și ceapă verde ( dacă a mai rămas ).
Coaceți pentru 25 minute sau până când considerați că sunt gata.
Lăsați să se răcească 5 minute în tavă apoi serviți. Se pot consuma și reci dacă v-au mai rămas.
Micul dejun perfect !!!
Genul de aperitive pe placul meu.
Consistenta, nimicuri sanatoase – chiar resturi, putina imagine = bunaciuni!
Tie ti-a reusit totul perfect.
Kyra multumesc ♥ te imbratisez cu mare drag! :*
Arata fantastic!
Doua din astea cu o cafea buna si esti garantat o zi buna
Omul meu a mancat trei si a avut un weekend bun 🙂
Ce mi-ar place sa ma rasfete si pe mine cineva cu un asa mic dejun! Arata foarte bine!
Gabriela, multumesc ♥♥♥
E dimineata si mi-e foame 🙂 Pot sa vn la micul dejun? 😀
Paula oricand 🙂
Imi plac foarte mult ingredientele folosite pentru aceste briose, iar fotografiile sunt deosebite, felicitari!
Te pup!
multumesc, multumesc, multumesc
Arata prea bine! Ma ia cu tremurici din cauza poftei. 🙂
Alina cunosc senzatia…
Suuper tasty arata! 😉
Daciana multumesc mult …
Arata grozav!!!Yumyyy
Haplea stiu despre ce vorbesti :)) Yumyyy de 2 ori
Ador diminetile cand pot pregti micul dejun.. Din pacate car rare zilele alea.. 🙂
Eu zic sa ma invit la tine.. 🙂
Simona te astept , nu vei regreta nici o clipa 🙂
Am mâncat din priviri! Pozele sunt grozave!!
oh, multumesc frumos 🙂
I would like to have this recipe in English!
I’m working on it 🙂