Ceapă în aluat
La noi ușa este deschisă tot timpul dar nu pentru că e stricată și nu se închide, ci avem o casă plină de prieteni care câteodată apar când te aștepți mai puțin. Și ce le pui pe masă ???
Niște ceapă ツ
White Wine Batter-Fried Scallions
o legătură sănătoasă ceapă verde
1 pahar de vin alb
1 pahar făină
sare și piper
ulei de struguri pentru prăjit
Cum fac tempura de ceapă?
1. Într-un bol amestecați vinul și făina până se omogenizează, apoi condimentați cu sare și piper.
2. Ceapa verde se spală și se înjumătățește transversal. Se înmoaie fiecare jumătate de ceapă în aluat și se prăjește în ulei fierbinte până se rumenește, 2-3 minute.
Ceapa prăjită se scoate pe un prosop de hârtie și sărează dacă mai e nevoie.
În nici 5 minute am făcut un aperitiv de te lingi pe degete !!!
Dacă servești tempura asta de ceapa cu niște sos ranch, poate chiar aioli nu mai ai nevoie de nimic.
Bestialishan arata! 😉
Un aperitiv rapid si delicios, cred ca ar merge de minune cu ceva sos…
Trebuie sa fie o nebunie!
Un deliciu….
Trebuie incercate!!!
ah, ce dor mi se facu de bunica mea draga <3
La fel (dar fara vin) ne facea si ea! Super delicios! Te imbratisez draga mea!
Ce idee excelenta!
Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca ar putea iesi ceva atat de gustos gatit doar cu ceapa 😀