Foarte ușor de preparat și foarte gustos.
Noi am făcut de 2 ori săptămâna aceasta pentru ca place și pentru că „cineva” a fost la cumpărături și a cumpărat cantități duble de ingrediente.
Cantitățile sunt pentru o tava de chec:
Pentru blat:
100 gr. biscuiți
50 gr. unt topit
Pentru cheesecake:
300 gr.brânză Philadephia
100 gr.smântână dulce
90 gr. zahar brun
1 lingura faina
1 ou
Pentru glazura:
5 linguri gem fără semințe
150 gr. amestec fructe de pădure
Se toarnă amestecul în forma şi se nivelează .
3.Pentru glazură, se topeşte gemul într-o crăticioară la foc mic cu suficientă apă pentru a obţine un sos. Apoi se lasă la răcit. Se pun fructele de pădure deasupra prăjiturii şi se toarnă peste ele sos.Fiind iarna am folosit fructe de pădure înghețate , dar și aşa acest desert a fost un deliciu.
Mulţumesc pentru vizită !!!!
Arata perfect!!! Cred ca a fost foaaaarte delicioasa prajitura!!! Trebuie sa o fac si eu, cat mai repede 🙂
A fost extraordinara…si eu am vazut poza pe o coperta de revista si nu m-am rabdat pana nu am incercat-o..si este foarte usor de preparat…