Chef pentru o zi » Bucătăria familiei mele
Chef pentru o zi

Chef pentru o zi

0 Comments

 

Având în vedere că de ceva timp vă tot povestesc cum e cu Selgros-ul și care sunt avantajele unei zile de shoping la ei, vreau să vă invit și la concurs.

Și ce concurs … Cum v-ați simți dacă ați ști că puteți deveni ”chef pentru o zi” ???

Dar să încep cu începutul.

În primul rând vreau să vă spun despre Selgros și despre un concurs adresat celor care sunt pasionați de gătit și de mâncat, sau de amândouă.

 

 

Dacă tot ce gătiți transmite o emoție, iar ingredientele folosite exprimă o parte din voi, atunci Selgros vă invită să vă arătați pasiunea pentru gătit într-o competiție care vă oferă posibilitatea de a fi chef pentru o zi în bucătăria unui restaurant local. Sub îndrumarea bucătarului profesionist, vă veți rafina tehnicile culinare și extinde repertoriul gastronomic. Veți găti cot la cot cu echipa din bucătărie și vă veți transpune ideile savuroase în meniu, în farfuriile prietenilor și clienților, iar la final, veți pleca acasă cu un robot de bucătărie profesional Kenwood FPM800 și o experiența de neuitat.

 

 

Îmi și imaginez expresia de pe fețele vostre: wow ce tare e să FII CHEF PENTRU O ZI!

 

Să nu credeți că există doar un premiu, nici poveste. Selgros va oferi multe alte premii în afara celor 16 aleși să conducă bucătăria unui restaurant pentru o zi, se poate câștiga unul dintre cele 48 de seturi de gătit și vouchere de cumpărături.

 

 

Știu că în mintea voastră a încolțit deja ideea de a participa așa că vă spun pe scurt că participarea la concurs se face foarte simplu: trebuie doar să gătești și să pozezi o rețetă culinară care te reprezintă și să o încarci pe site-ul www.chefpentruozi.ro.  Tot aici găsiți și regulamentul și toate detaliile de participare.

 

 

 Și știți care e partea bună (pe lângă premii și faimă): eu sunt aici ca să vă ajut și să vă ghidez pe toată perioada concursului, așa cum face un adevărat mentor.

Deci dacă sunteți din Târgu Mureș, pasionați de tot ceea ce înseamnă mâncare bună și vreți să participați la această provocare lansată de Selgros, haideți să povestim atât despre preparatele voastre, despre cum se scrie o rețetă pe înțelesul tuturor, cât și despre cum să faci fotografia câștigătoare. Voi fi alături de voi atât în timpul concursului cât și la final unde câștigătorul va găti alături de profesioniștii din restaurantul ales, iar eu vă voi face poze și voi scrie despre asta și vă voi ajuta să deveniți faimoși și să aveți ce le povesti nepoților: ” haideți să vă povestesc ce aventură culinară am trăit alături de Selgros !!

Și chiar dacă Târgu Mureș-ul e doar un târg are două magazine Selgros…pam pam… deci dublu șansa să găsiți ceea ce căutați pentru a obține rețeta care vă reprezintă.

Vă aștept cu drag să povestim despre acestă mare aventură culinară care vă așteaptă !!!!

 


Related Posts

Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto

Ciabatta cu mozzarella Granarolo, smochine, rosii si prosciutto

  Mozarella Granarolo  Ce pot să vă spun?? Mi s-a propus să o includ în cina mea și să pregătesc ceva care să-i scoată în evidență adevărata valoare.   Știți cum e mozzarella asta ?? belea… gustoasă, cremoasă și lăptoasă, cu textura moale, suplă. Mozzarella Granarolo […]

Gateste cu Electrolux la Taste of London –               Pavlova | Basil Ice Cream | Blueberry Meringue | Strawberry Marshmallows

Gateste cu Electrolux la Taste of London – Pavlova | Basil Ice Cream | Blueberry Meringue | Strawberry Marshmallows

Povestea începe cam așa: primesc invitația de a participa la Concursul „Gătește cu Electrolux la Taste of London”. Citesc acolo ce am de făcut și mă înscriu. Un concurs pe măsura premiului, organizat și jurizat de oameni minunați. Concursul presupune alegerea unui Chef dintr-o listă […]Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.