Un aperitiv foarte gustos, foarte simplu de realizat și foarte aspectuos și totodată o importantă sursă de proteine..
-10 ciuperci destul de mari
– un ardei capia roșu
– un ardei verde
– 4 fire de ceapă proaspătă
– 2-3 felii de kaiser
– caș de vacă ( cașcaval )
– unt , sos de roșii (bulion), ketchup
– sare, piper
1. Ciupercile se spală , se curăță și li se rup codițele.
Nu aruncați codițele , ele se taie în bucățele mici; la fel se procedează și cu ardeii, ceapa și kaiserul.
2. În oala de tuci a bunicii se pun toate ingredientele la călit în puțin unt, până ceapa devine sticloasă . Se asezonează cu sare și piper.
Ciupercile se așează în tavă cu pălăria în sus .
4. În fiecare pălărie se pune puțin unt și puțin ketchup.
6. Peste ciupercile umplute cu amestecul de legume și kaiser , se pune câte o bucățică sau doua de caș de vacă.
7. Iar înainte de a le băga în cuptor turnați în fiecare pălărie puțin bulion.
8. Se pune tava la cuptor la foc potrivit cca 30-40 min. , din care primele 30 min. tava ar trebui să fie acoperită cu folie de Al.
POFTĂ BUNĂ !!!!
Mulţumesc pentru vizită !!!!
Good day! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.
Your blog provided us useful information to work on. You have done a marvellous job!
Here is my web blog :: cooking vegetables
Seems to be so delicious! Congrats! Can’t wait to try it!