Cu singuranţă în orice zonă locuiți există un așa zis magazin „de la colț ” sau magazin de cartier, garaj ..etc… Şi în acest magazin cu siguranță veți găsi cornuri simple proaspete în fiecare zi…nu știu de ce , dar așa este pe la noi…
Mama mea făcea cele mai bune cornuri umplute , de fapt încă le mai face … și de fiecare dată
le mâncăm cu aceeași poftă… Este cina ideală…
Să intrăm în detaliu:
- 5 cornuri
- brânză de vaci
- cașcaval ras
- salam
- șuncă
- smântână
- oregano
Nu știu exact gramajele deoarece am făcut totul după ochi , așa că nu există să fie vreun ingredient prea mult sau prea puțin. Faceți totul după pofta inimii sau după ce găsiți prin frigider.
In primul rând tăiați cornurile în 2 și scobiți afară tot miezul.
Miezul cornului se pune într-un vas împreună cu toate ingredientele mărunțite bine, mai puțin smântâna.
Veți obține un amestec destul de tare. Acum este momentul să adăugați și smântâna , astfel încât să obțineți o pastă suficient de moale pentru a putea fi folosită la umplerea cornurilor.
Gustați amestecul obținut și adăugați ceea ce vi se pare că lipsește.( poate putina ceapa verde sau poate usturoi????).
Este ca atunci când faceți Sandwich-uri calde dar în altă formă.
Preîncălziți cuptorul la 180 grade.
Cornurile astfel umplute se așează pe o tavă pentru cuptor în care a-ți întins niște hârtie de copt . Pe suprafața fiecărui corn se pun câteva feliuțe de unt , după care se dau la cuptor vreo 10 min.
Când sunt gata devin foarte crocante.
Sunt extraordinare, sunt simple de făcut , nu necesită mult efort şi nici cunoștințe culinare .
Cina ideală pentru toata familia !!!!!
Sa aveți poftă !!!!!!!!