Cotlet de porc la cuptor » Bucătăria familiei mele »
Cotlet de porc la cuptor

Cotlet de porc la cuptor

0 Comments

 
 

Se dă una bucată mare cotlet porc și o groază de mirodenii. Se ia şi se face o friptură suculentă, delicioasă, din aia de îți plouă în gură. 

cum fac Cotlet de porc întreg la tavă ?

Bucata de carne se ia şi se spală frumos, se șterge de excesul de apă.
Se pune în mojar :  piper negru, alb, verde, roșu și câteva boabe de coriandru.
 
 
 Se îmbracă bucata de carne cu ceea ce am obținut în mojar și în plus se mai adaugă boia dulce şi sare de mare, așa după gust.
 
 
Se pune carnea condimentată într-o tigaie încinsă cu puțin ulei de măsline și se lasă cât să se prăjească bine pe toate părțile.
 
 
 Se scoate apoi din tigaie și se înțeapă cu vârful unui cuţit, găuri în care se îndeasă vreo 5 căței de usturoi.
 
 
Se unge cu ulei de măsline şi se dă la cuptor la temperatura la 160 grade vreo 45 min. Această temperatură este numai bună şi pentru nişte cartofi la tavă. 
NU feliaţi cotletul odată scos din cuptor. Acoperiţi-l cu folie de Al şi mai lăsaţi-l să zacă în sucul propriu încă vreo 10 minute.
 
 
 ŞI asta a fost tot !!!
 
 
Să aveţi poftă !!!!
 

 



Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.