Primesc piersici … atât de bio erau piersicile astea de nu vă vine să credeți… aromate, savuroase, proaspăt culese din copac, nestropite nici măcar odată, cu puf pe ele și urâte, mai frate, urâte dar bune rău.
crumble
felii de piersici coapte ( curățate de coajă )
afine
50 gr. zahăr brun
2 linguri de făină
1 linguriță suc de lămâie
1/2 linguriță coajă rasă de lămâie
1/2 linguriță scorțișoară
topping:
1 ceașcă făină (125 gr)
1 cană de zahăr ( 200 gr)
1 linguriță praf de copt
o pișcătură de sare
1/4 linguriță nucșoară măcinată
1 ou, ușor bătut
100 gr. de unt, topit și răcit
Înghețată, opțional dar musai
alte rețete CRUMBLE
Tare bine arata!!
Yummy!
Arata atat de bine ca imi vine sa lesin de pofta si au trecut cateva zile de cand nu am mai mancat dulciuri deci….Felicitari pentru reteta si fotografii! :*
O combinatie super buna!!!
Ce misto arata!!!!
Te pup fata draga:-)
Super gustoasa combinatia.Te pup!
Mmm.. si cum curge siropul ala.. Faci niste poze de-mi vine sa ling monitorul! :))
Pup
Offff , ce tarziu am ajuns eu la acest deliciu !!! 🙁
Am cam intarziat cu raspunsurile…dar stiti ca va iubesc, nu-i asa ???
Alex, e prima oara cand ajung pe blog-ul tau, si sunt tare impresionata de fotografiile tale. Superb!
Asta da Crumble!