În lada mea de zestre ... » Bucătăria familiei mele
În lada mea de zestre …

Nu știu alții cum sunt , dar eu atunci când m-am dat măritată și am părăsit cuibul am primit de la mama aşa zisa zestre , pregătită temeinic de ani de zile. Pe lângă oale, crătiți și alte minuni atât de necesare în oricare bucătărie, am primit și Cartea. 

Ei bine cartea acesta este cartea după care a învăţat ea să gătescă, pe vremuri , atunci când emisiunile culinare, internetul și alte surse de inspirație erau la stadiul de …hmmm…de fapt nu erau la nici un stadiu. Această carte am moștenit-o eu , cu toate adăugirile și modificările și însemnările făcute în ea , de mama , de-a lungul timpului. 

În lada mea de zestre …

Vreau să vă spun că deși e o carte ultra-citită , ea este într-o stare  foarte bună și este ediția 1985. Nu lipsește nici o pagină și a asimilat și un miros specific de bucătărie ( poate din cauza urmelor și petelor de mâncare care se găsesc pe ea și în ea)…

În lada mea de zestre …

Cartea asta are în ea gustul copilăriei mele.

 Dacă v-ați întrebat vreodată de unde scot unele rețetele, ei bine să știți că acestă carte de Didi Balmez este câteodată sursa mea de inspirație.
 Ce vreau cu această postare ??? ei bine mai nimic , decât că m-am apucat azi să-i fac consortului Savarine și până voi reuși să scriu rețeta și să adaug și pozele , să vă dau ceva de gândit mai ales mamelor de fete… 
Cu zestrea nu e de glumit , este ceva la care trebuie să vă gândiți din timp, să începeți expansiunea.

Mulţumesc pentru vizită !!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.