tartă/galette cu gălbiori
Galette sau tartă, plăcintă rustică cu gălbiori și aluat pate brise. Tarta sărată cu ciuperci, în sos bechamel și brânză Gruyere.
Galette sau tartă, plăcintă rustică cu gălbiori și aluat pate brise. Tarta sărată cu ciuperci, în sos bechamel și brânză Gruyere.
Sparanghel învelit în bacon cu parmezan. Cea mai simpla rețetă la grătar. Un aperitiv din doar doua ingrediente.
Galette – prăjituri cu cruste rotunde. Aluat de tartă Pâte brisée si fructe cu sâmburi: piersici, caise, prune. Crema de mascarpone. Migdale.
Ce faci cu carnea nemâncată? Nimic mai simplu. Umpli niște rulouri de vinete, faci un sos marinara și presări cu brânzeturi. Dai la cuptor. Perfect!
Ciuperci portobello marinate la grătar. Portobello cu sparanghel și ou poșat. Cum se prepara ciupercile la grătar? Portobello poate înlocui oricând carnea în orice rețetă
Rețeta și ingrediente pentru cea mai fină pastă de leuștean. Pesto de leuștean cu baby spanac și amestec de nuci.
Mother of Boys.
Food lover.
Plate licker.
Dessert enthusiast.
Grocery guru.
Prop Hunter.
Go Getter.
In love with food.
Living the life.