Săptămâna Haferland
Sunt anumite invitații pe care nu le poți refuza. Nu spun că este frumos să le refuzi pe unele ci doar că uneori ai inima mică atunci când te duci într-un loc străin. Ei bine nu a fost să fie așa și la invitația venită…
Sunt anumite invitații pe care nu le poți refuza. Nu spun că este frumos să le refuzi pe unele ci doar că uneori ai inima mică atunci când te duci într-un loc străin. Ei bine nu a fost să fie așa și la invitația venită…
Clafoutis este o reteță franțuzească de aluat care nu e nici clătită dar nici vafe. Este un aluat care se umflă pe margini și totuși rămâne moale în interior…un aluat care se potrivește cu orice fruct, indiferent că este proaspăt sau din conservă/compot. Ideal este…
Au trecut 2 ani de când Selgros a deschis în Tîrgu Mureș un al doilea magazin. Și acest eveniment nu a trecut fără a fi marcat. Pentru mine, în calitate de blogger totul este despre mâncare și despre ingredientele pe care le folosesc. Și…
Socata (numită și suc de soc) este o băutură răcoritoare tradițională românească făcută prin fermentarea florilor de șoc negru (Sambuсus nigra), zahăr, lămaie și apă. Socul este un arbust înalt de 4-5 m care crește de la câmpie pană în zonă montană inferioară, pe la…
Da … este dezbrăcat! Tort din făină de migdale și mac, cu marmeladă de mandarine, frișcă și fructe de pădure ! Tort din faina de migdale..mmmm mie îmi plac torturile dezbrăcate, fără glazură, fără marțipan, fără nimic pe ele. Doar blat, cremă și fructe de…
Japchae înseamnă “amestec de legume” și nu te miri ce parascovenie … au și coreeni preparatele lor, și unele chiar sunt pe placul copiilor mei. Cu toate că este un preparat vegetarian la origine, a fost musai să adaug niște piept de pui făcut pe…
Mother of Boys.
Food lover.
Plate licker.
Dessert enthusiast.
Grocery guru.
Prop Hunter.
Go Getter.
In love with food.
Living the life.