VEG nr. 4 – primavara-vara 2014
Mulțumită lui Andie revista VEG împlinește un an de existență. Un an minunat, în care ați putut vedea de ce suntem în stare. Please read and enjoy !!!
Mulțumită lui Andie revista VEG împlinește un an de existență. Un an minunat, în care ați putut vedea de ce suntem în stare. Please read and enjoy !!!
Tarta de lamaie. Am să vă spun doar atât: copiii sunt în vacanță…și au plecat cu bunica „în concediu”… șiiiiiiiiiii suntem pentru prima data singuri. Nu vreau să vă spun cât de greu mi-a fost să-i văd plecând și nici câte kile am slăbit până…
Cât am așteptat cireșele astea…dar cât a așteptat omul cobblerul ăsta 🙂 Ingrediente pentru 4 ramekin-uri pentru umplutură: 2 piersici 20 de cireșe (fără sâmburi) 2 linguri zahăr brun 1/2 linguriță arrowroot sucul de la jumătate de lime vârf cuțit nucșoară 1/4 linguriță scorțișoară…
V-am spus că avem căpșuni în grădină ??? Ei bine avem și sunt foarte gustoase, copiii le-au dat gata foarte repede și nu au mai apucat să ajungă în tarte, prăjituri și alte minunații. Poate din următoarea recoltă 🙂 voi…
Știu că am lipsit de pe aici o perioadă dar credeți-mă că tare mi-a fost dor de voi.. și de mine 🙂 … în bucătărie și printre tigăi, între fotografii și lumina perfectă, eu cea veche. Promit să mă întorc … Dar până la…
Prăjitură sau un altfel de chec, cu portocale roșii și ulei de alune. Rețeta rapidă pentru un chec pufos, aromat, cu gust intens de portocale
Mother of Boys.
Food lover.
Plate licker.
Dessert enthusiast.
Grocery guru.
Prop Hunter.
Go Getter.
In love with food.
Living the life.