Tartelette cu Portocale roșii și Cremă de zahăr ars
Plăcintă sau tarta – Pâte Brisée, umplutură de portocale roșii și cremă de zahar ars, toate în forme unice de tartelette.
Plăcintă sau tarta – Pâte Brisée, umplutură de portocale roșii și cremă de zahar ars, toate în forme unice de tartelette.
Cartofi copți Vă spuneam că e posibil să-mi înghețe rozmarinul în fereastră… ei da, am rezolvat problema lui…hihi l-am vârât în cartofi. Este una din acele rețete super simple care nu au nevoie de prea multe indicații, adică totul se înțelege din titlu. Bunnnn, se…
citrice coapte cu rozmarin: portocale roșii și galbene, clementine, mandarine, gătite la tava cu rozmarin, numai bune lângă un grătar de porc
As seen on VEG Nu mă prea dau în vânt după sfeclă, în general o folosesc mai mult la colorat, dar minunea asta este de-li-cioasă. Iar dacă o serviți lângă niște brânză de capră și mentă proaspătă obțineți o adevărată explozie de arome. Ingrediente…
Ciuperci rustice Ciupercile astea am fost convinsă că nu vor avea succes… adică sa nu mă intelegeti greșit : rețeta este minunată adaptată după Jamie, dar ai mei sunt tare fițoși și parcă era prea mult ulei și oțetul care trebuia fiert și ochii mei…
Mother of Boys.
Food lover.
Plate licker.
Dessert enthusiast.
Grocery guru.
Prop Hunter.
Go Getter.
In love with food.
Living the life.