Pâte Brisée
Pâte Brisée : 150 gr. făină 1/2 linguriță sare 2 lingurițe zahăr ( dacă doriți aluat sărat puneți doar 1/2 linguriță zahăr) 120 gr. unt înghețat ( adică băgat la congelator peste noapte ) 3 linguri apă rece ca gheața ( fără gheață )…
Pâte Brisée : 150 gr. făină 1/2 linguriță sare 2 lingurițe zahăr ( dacă doriți aluat sărat puneți doar 1/2 linguriță zahăr) 120 gr. unt înghețat ( adică băgat la congelator peste noapte ) 3 linguri apă rece ca gheața ( fără gheață )…
Se zvonește că vine Crăciunul. Nu vreți să știți câte liste și câte scrisori nu i-am trimis deja moșului. Ne-am gândit, adică eu, să începem pregătirile cu pași mărunți. Anul trecut am pregătit pentru pachețelele de Crăciun homemade Cranberry Pistachio Biscotti anul ăsta…
Înainte de toate trebuie să recunosc că mi-a luat ceva timp să scriu această rețetă. În ultimele două săptămâni am tot „lucrat” la ea până am obținut ceea ce nu credeam că voi obține vreodată: un muffin atât de delicios încât să…
„Bloggerii români sărbătoresc România!” – o provocare la care nu am putut să nu particip. Mihaela vrea preparate tradiționale că doar este Dulce Românie, adică acele preparate care îmi sunt aproape de inimă și care îmi aduc aminte de bucătăria mamei și a bunicii. M-am…
Peanut Butter Brownies sau Negresa cu unt arahide și biscuiți. Cu exterior crocant, pufoasă și densă la interior.
Cele mai bune paste carbonara. Rețetă și ingrediente. Paste, bacon și un sos cremos făcut din gălbenușuri, smântână și parmezan
Mother of Boys.
Food lover.
Plate licker.
Dessert enthusiast.
Grocery guru.
Prop Hunter.
Go Getter.
In love with food.
Living the life.