Piept de pui
Copt la perfecțiune într-un amestec de legume proaspete, usturoi şi condimente, această masă ușoară, va fi chiar și pe placul celor mai pretențioși.
Mda am recunoscut că îmi place să gătesc simplu, ușor, proaspăt și irezistibil ツ sau poate sunt doar leneșă … îmi place mâncarea care se face repede și fără bătaie de cap și dacă se poate în aceeași tavă astfel încât să se combine și aromele …
Ce mai, acest preparat este ideal pentru un prânz de-li-cios.
„Gătitul nu este o corvoadă. Este o poveste de dragoste.”
Am luat niște piept de pui fără piele și l-am tăiat în cuburi. Din piață mi-am făcut rost de niște cartofi noi, așa pe alese, deci au cam aceleași dimensiuni. Uitată în frigider o roșie din aia de casă, mare și cu gust de roșie, sănătoasă, am tăiat-o cuburi. Pe pervazul meu cel erbivor am găsit câteva fire de busuioc proaspăt, pe care l-am tocat și dar niște rozmarin. Vreo 4 căței de usturoi i-am luat din cămară și i-am tăiat felii subțiri.
Cam atât cu pregătirile. Ușor nu-i așa ???
Dați treaba asta la cuptor vreo 20 – 30 de minute, întorcând ocazional cartofii și carnea prin tava, până este gata. Serviți fierbinte.
Tam Tam Ta Da Dam … Gata masa !!!
O bunatate cred ca a fost… Banuiesc ca nu a mai ramas o portie… asa ca trebuie sa fac si eu! 😀
Pupici
Arata super delicios!As manca si eu o portie…Cred ca esti in drum sper Bucuresti, deci iti urez distractie placuta si te astept cu poze si impresii! :*
Hugs!
Saru’mana ….De abea astept !!! Si copiii sunt si mai entuziasmati…
Are o culoare mancarea asta… de te inebuneste! Delicioasa cu gramada!
e o nebunie, ce-i drept !!!!
ta ta taaa…io de ce vad abia acum? hmmmmmmmm
haidi mai, ca exagerezi!
That looks wonderful! I know what I will be making for dinner!