Toată lumea bine, sănătoasă ?? V-a fost dor de mine ? mie mi-a fost tare dor de voi !
Sper că ați petrecut așa cum se cuvine …Promit să revin cu poze, dar până atunci prânzul !!
Grilled Yougurt-Ginger-Cumin Chicken Breasts
- 1 cutie iaurt grecesc
- 1 bucată ghimbir proaspăt, decojit și ras
- 1/2 linguriță de chimion
- 1/2 linguriță piper roșu
- sare de mare
- 4 jumătăți de piept de pui, dezosate și fără piele
- 2-3 cepe verzi, tăiate pe diagonală
- 1 castravete, decojit, fără semințe și tăiat pe diagonală
- frunze de coriandru
- sucul de la 1 lime
Întru-un mojar se strivesc ușor piperul roșu, sarea de mare și chimionul.
Se adaugă iaurtul și ghimbirul ras.
Cu pasta de iaurt obținută se unge bine fiecare piept de pui. Se pune într-un vas acoperit cu folie de plastic sau într-o punga cu zip și se dă la frigider cel puțin 1 oră ( sau până la 8 ore ).
Îndepărtați excesul de iaurt de pe carne și prăjiți pe grătar, aproximativ 10 minute sau până este gata.
În tot acest timp într-un castron mic, amestecați împreună ceapa, castravetele, coriandru, sucul de lime, piper roșu și o pișcătură de sare.
Hristos a înviat! Sper că aţi avut parte de sărbători frumoase 🙂
Hristos a înviat! Bine ai revenit!
Hristos a inviat! Bine ai revenit din vacanta! Ai adus o bunatate, din nou…mi-e pofta! 😀
Hristos a inviat!!!Grozava reteta!