Aripi de pui - cu muștar, miere și alte minuni » Bucătăria familiei mele
Aripi de pui – cu muștar, miere și alte minuni

Aripi de pui – cu muștar, miere și alte minuni

17 Comments  /  Jump to Recipe

 


Ca și Tarantino am început cu sfârșitul… așa mi-a venit astăzi să fac totul pe dos !!!

Asta poate și pentru că mâine poimâine este 8 martie și tocmai am fost SĂ-MI cumpăr flori din partea bărbaților casei. 
Tare greu e să fii bărbat !!!

Ingrediente

10 aripi, fără vârfuri, tăiate în jumătate

1 lingură miere

1 lingură muștar Dijon

1 lingură soy sauce

1 lingură suc de lămâie

2 linguri ulei de măsline

1 linguriță sare de mare

1 linguriță piper proaspăt râșnit

4 -5 căței de usturoi, tocați

Metoda

Am spălat aripile și le-am pus într-un prosop de bucătărie. Într-un bol am amestecat bine de tot toate ingredientele din lista de mai sus. Într-o pungă cu ziplock am așezat frumușel aripile și am turnat marinada obținută peste. Am închis punga și am agitat foarte bine. 
Și de mâncat doar mâine, deoarece am pus punga cu aripile la frigider peste noapte.
 
 
A doua zi am scos aripile din pungă și le-am așezat organizat pe grătar. Am pus sub grătar folie de Al. deoarece îmi iubesc cuptorul și este și singurul pe care îl am și ar fi păcat să-l nenorocesc.

25 de minute la 200 grade C și totul a fost gata.

 

These are the best wings ever! 

pentru toți bărbații care de-abia mâine dimineață vor afla că se apropie 8 martie și că ei au uitat !  Chiar așa ce e aia: Ziua Internațională a Femeii?
 
 
PS: pentru aripile astea am primit cel mai frumos buchet de flori ! pentru că 8 martie 🙂
 
This recipe has no ratings just yet.

Aripi de pui – cu muștar, miere și alte minuni

martie 7

By:

Ingredients
  • 10 aripi, fără vârfuri, tăiate în jumătate
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură muștar Dijon
  • 1 lingură soy sauce
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță sare de mare
  • 1 linguriță piper proaspăt râșnit
  • 4 -5 căței de usturoi, tocați
Directions
  • Step 1 Am spălat aripile și le-am pus într-un prosop de bucătărie. Într-un bol am amestecat bine de tot toate ingredientele din lista de mai sus. Într-o pungă cu ziplock am așezat frumușel aripile și am turnat marinada obținută peste. Am închis punga și am agitat foarte bine.
  • Step 2 Și de mâncat doar mâine, deoarece am pus punga cu aripile la frigider peste noapte.
  • Step 3 A doua zi am scos aripile din pungă și le-am așezat organizat pe grătar. Am pus sub grătar folie de Al. deoarece îmi iubesc cuptorul și este și singurul pe care îl am și ar fi păcat să-l nenorocesc.
  • Step 4 25 de minute la 200 grade C și totul a fost gata.
 
 
aripi de pui 
 

Related Posts

Tocăniţă / Papricaş de pui cu găluşte de făină

Tocăniţă / Papricaş de pui cu găluşte de făină

      Această Tocăniță/Papricaș face parte din categoria rețetelor moștenite de la mama. Vreau să vă spun însă că am o mare dilemă. Există oare diferență între papricaș și tocăniță ??? Dacă întrebi un ardelean s-ar putea să știe mai repede ce-i ăla papricaș […]

Fâşii de pui crocante – Crispy Strips

Fâşii de pui crocante – Crispy Strips

    Vreau să vă spun un singur lucru. Am încercat de multe ori să fac ceea ce se numește  la americani Crispy Strips, dar de fiecare dată parcă ceva nu era în ordine cu rețetele mele. În sfârșit am găsit ceea ce căutam. O […]



17 thoughts on “Aripi de pui – cu muștar, miere și alte minuni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.