Aripi de pui – cu muștar, miere și alte minuni

 


Ca și Tarantino am început cu sfârșitul… așa mi-a venit astăzi să fac totul pe dos !!!

Asta poate și pentru că mâine poimâine este 8 martie și tocmai am fost SĂ-MI cumpăr flori din partea bărbaților casei. 
Tare greu e să fii bărbat !!!

Ingrediente

10 aripi, fără vârfuri, tăiate în jumătate

1 lingură miere

1 lingură muștar Dijon

1 lingură soy sauce

1 lingură suc de lămâie

2 linguri ulei de măsline

1 linguriță sare de mare

1 linguriță piper proaspăt râșnit

4 -5 căței de usturoi, tocați

Metoda

Am spălat aripile și le-am pus într-un prosop de bucătărie. Într-un bol am amestecat bine de tot toate ingredientele din lista de mai sus. Într-o pungă cu ziplock am așezat frumușel aripile și am turnat marinada obținută peste. Am închis punga și am agitat foarte bine. 
Și de mâncat doar mâine, deoarece am pus punga cu aripile la frigider peste noapte.
 
 
A doua zi am scos aripile din pungă și le-am așezat organizat pe grătar. Am pus sub grătar folie de Al. deoarece îmi iubesc cuptorul și este și singurul pe care îl am și ar fi păcat să-l nenorocesc.

25 de minute la 200 grade C și totul a fost gata.

 

These are the best wings ever! 

pentru toți bărbații care de-abia mâine dimineață vor afla că se apropie 8 martie și că ei au uitat !  Chiar așa ce e aia: Ziua Internațională a Femeii?
 
 
PS: pentru aripile astea am primit cel mai frumos buchet de flori ! pentru că 8 martie 🙂
 

Aripi de pui – cu muștar, miere și alte minuni

martie 7

By:

Ingredients
  • 10 aripi, fără vârfuri, tăiate în jumătate
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură muștar Dijon
  • 1 lingură soy sauce
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță sare de mare
  • 1 linguriță piper proaspăt râșnit
  • 4 -5 căței de usturoi, tocați
Directions
  • Step 1 Am spălat aripile și le-am pus într-un prosop de bucătărie. Într-un bol am amestecat bine de tot toate ingredientele din lista de mai sus. Într-o pungă cu ziplock am așezat frumușel aripile și am turnat marinada obținută peste. Am închis punga și am agitat foarte bine.
  • Step 2 Și de mâncat doar mâine, deoarece am pus punga cu aripile la frigider peste noapte.
  • Step 3 A doua zi am scos aripile din pungă și le-am așezat organizat pe grătar. Am pus sub grătar folie de Al. deoarece îmi iubesc cuptorul și este și singurul pe care îl am și ar fi păcat să-l nenorocesc.
  • Step 4 25 de minute la 200 grade C și totul a fost gata.
 
 
aripi de pui 
 

17 thoughts on “Aripi de pui – cu muștar, miere și alte minuni”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.