toast cu branza
Brânza de capră merge cel mai bine în combinație cu mierea și cimbru. Asta este părerea mea. Am încercat nenumărate rețete și revin de fiecare dată la aceeași poveste.
INGREDIENTE
brânză de capră proaspătă, la temperatura camerei
4 felii de pâine din cereale integrale
o mână de nuci, nuci pecan și alune
1 linguriță ulei de nuci
sare de mare și piper proaspăt râșnit
miere
cimbru lămâios proaspăt
METODA
Se încălzește cuptorul la 180 grade C.
Pe o foaie de copt se așează feliile de pâine. Se întinde uniform brânza de capră pe fiecare felie de pâine și se presară cu nuci.
Se stropesc feliile unse cu ulei de nuci și se dă la cuptor aproximativ 5-7 minute, până brânza se înmoaie și nucile se prăjesc puțin.
Se condimentează cu sare și piper după gust.
Se servesc calde stropite cu miere și presărate cu cimbru.
- brânză de capră proaspătă, la temperatura camerei
- 4 felii de pâine din cereale integrale
- o mână de nuci, nuci pecan și alune
- 1 linguriță ulei de nuci
- sare de mare și piper proaspăt râșnit
- miere
- cimbru lămâios proaspăt
- Se încălzește cuptorul la 180 grade C.
- Pe o foaie de copt se așează feliile de pâine. Se întinde uniform brânza de capră pe fiecare felie de pâine și se presară cu nuci.
- Se stropesc feliile unse cu ulei de nuci și se dă la cuptor aproximativ 5-7 minute, până brânza se înmoaie și nucile se prăjesc puțin.
- Se condimentează cu sare și piper după gust.
- Se servesc calde stropite cu miere și presărate cu cimbru.