Tăiţei din zucchini / Zucchini spaghetti cu pesto din avocado și pătrunjel

Tăiţei din zucchini / Zucchini spaghetti cu pesto din avocado și pătrunjel

0 Comments

Zucchini Noodles cu pesto de avocado

Nimic mai bun decât niște paste. Și ce paste !  Vă spun rapid ce și cum … Zucchini spaghetti

Zucchini Noodles cu pesto de avocado și pătrunjel - alex juncu- Bucătăria Familiei mele

 

Ingrediente

spaghete 

roșii cherry colorate

zuchini, tăiați în spirală

parmezan pentru topping

pasta de avocado:

1 avocado

o legătură frunze de pătrunjel proaspăt

1/4 cană ulei de măsline

1/2 linguriță sare

2-3 cepe verzi

o mână amestec de nuci, prăjite

1 cățel de usturoi

sucul de 1 lămâie

piper proaspăt măcinat, după gust

Cum fac Tăiţei din zucchini cu pesto din avocado și pătrunjel?

Toate ingredientele pentru pesto le adăugați în blender. Apăsați puls până obțineți o pastă netedă și uniformă. Gustați. Dacă este nevoie adăugați mai mult ulei sau usturoi sau lămâie sau piper sau ceea ce simțiți dvs. că mai are nevoie acest pesto ca să fie to die for.

Puneți pesto-ul deoparte.

pesto de pătrunjel- alex juncu- Bucătăria Familiei mele

Gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți și puneți deoparte.
Trageți la tigaie foarte puțin ulei de măsline roșiile cherry, la foc mediu. Puneți capac și agitați ușor tigaia. Gătiți până când începe să crape pielea pe roșii. Îndepărtați de pe foc și dați deoparte.

rosii la tigaie - alex juncu- Bucătăria Familiei mele

Într-o tigaie încăpătoare adăugați zucchini făcut spaghete cu puțin ulei. Agitați tigaia până se înmoaie puțin zucchini. Adăugați spaghetele și pesto de avocado.

Agitați până se combină. 

Zucchini Noodles cu pesto de avocado și pătrunjel - alex juncu- Bucătăria Familiei mele

Condimentați cu sare și piper, adăugați roșiile și presărați parmezan.

Zucchini Noodles cu pesto de avocado și pătrunjel - alex juncu- Bucătăria Familiei mele

Serviți imediat. Zucchini spaghetti cu pesto !

Zucchini Noodles cu pesto de avocado și pătrunjel - alex juncu- Bucătăria Familiei mele

 

Tăiţei din zucchini cu pesto din avocado și pătrunjel

februarie 25
: 4
: easy

By:

Ingredients
  • spaghete
  • roșii cherry colorate
  • zuchini, tăiați în spirală
  • parmezan pentru topping
  • 1 avocado
  • o legătură frunze de pătrunjel proaspăt
  • 1/4 cană ulei de măsline
  • 1/2 linguriță sare
  • 2-3 cepe verzi
  • o mână amestec de nuci, prăjite
  • 1 cățel de usturoi
  • sucul de 1 lămâie
  • piper proaspăt măcinat, după gust
Directions
  • Step 1 Toate ingredientele pentru pesto le adăugați în blender. Apăsați puls până obțineți o pastă netedă și uniformă. Gustați. Dacă este nevoie adăugați mai mult ulei sau usturoi sau lămâie sau piper sau ceea ce simțiți dvs. că mai are nevoie acest pesto ca să fie to die for. Puneți pesto-ul deoparte.
  • Step 2 Gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți și puneți deoparte.
  • Step 3 Trageți la tigaie foarte puțin ulei de măsline roșiile cherry, la foc mediu. Puneți capac și agitați ușor tigaia. Gătiți până când începe să crape pielea pe roșii. Îndepărtați de pe foc și dați deoparte.
  • Step 4 Într-o tigaie încăpătoare adăugați zucchini făcut spaghete cu puțin ulei. Agitați tigaia până se înmoaie puțin zucchini. Adăugați spaghetele și pesto de avocado. Agitați până se combină.
  • Step 5 Condimentați cu sare și piper, adăugați roșiile și presărați parmezan.
  • Step 6 Serviți imediat.

adaptare după Pinch of yum


Related Posts



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.