Toast cu branza de capra, nuci, cimbru si miere

Toast cu branza de capra, nuci, cimbru si miere

0 Comments

 

toast cu branza

Brânza de capră merge cel mai bine în combinație cu mierea și cimbru. Asta este părerea mea. Am încercat nenumărate rețete și revin de fiecare dată la aceeași poveste.

 

INGREDIENTE

brânză de capră proaspătă, la temperatura camerei

4 felii de pâine din cereale integrale

o mână de nuci, nuci pecan și alune

1 linguriță ulei de nuci

sare de mare și piper proaspăt râșnit

miere

cimbru lămâios proaspăt

 

METODA

Se încălzește cuptorul la 180 grade C.

 Pe o foaie de copt se așează feliile de pâine. Se întinde uniform brânza de capră pe fiecare felie de pâine și se presară cu nuci.

Se stropesc feliile unse cu ulei de nuci și se dă la cuptor aproximativ 5-7 minute, până brânza se înmoaie și nucile se prăjesc puțin.

Se condimentează cu sare și piper după gust.

Se servesc calde stropite cu miere și presărate cu cimbru.

 

 

Toast cu branza de capra, nuci, cimbru si miere
Serves 2
Write a review
Print
Prep Time
2 min
Cook Time
7 min
Total Time
10 min
Prep Time
2 min
Cook Time
7 min
Total Time
10 min
Ingredients
  1. brânză de capră proaspătă, la temperatura camerei
  2. 4 felii de pâine din cereale integrale
  3. o mână de nuci, nuci pecan și alune
  4. 1 linguriță ulei de nuci
  5. sare de mare și piper proaspăt râșnit
  6. miere
  7. cimbru lămâios proaspăt
Instructions
  1. Se încălzește cuptorul la 180 grade C.
  2. Pe o foaie de copt se așează feliile de pâine. Se întinde uniform brânza de capră pe fiecare felie de pâine și se presară cu nuci.
  3. Se stropesc feliile unse cu ulei de nuci și se dă la cuptor aproximativ 5-7 minute, până brânza se înmoaie și nucile se prăjesc puțin.
  4. Se condimentează cu sare și piper după gust.
  5. Se servesc calde stropite cu miere și presărate cu cimbru.
Adapted from The Kitchen Garden Cookbook Jeanne Kelley
Adapted from The Kitchen Garden Cookbook Jeanne Kelley
Bucătăria Familiei Mele http://alexjuncu.ro/

Related Posts



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.