• Română
  • English

Veggie wrap

 

 

Asta este o rețetă scurtă și la obiect… adică poți să o faci repede și să beneficiezi de ea imediat sau te poți complica dacă nu îți plac wraps din magazin.

Pentru wrap proaspăt – se amestecă într-un robot de bucătărie:  2 ouă mari, 5 linguri de semințe măcinate de in, 30g brânză cremoasă, 2 linguri unt topit, 3 linguri apă, 1/2 linguriță de praf de copt și un vârf de cuțit de sare.   Se încinge o tigaie, pe foc mediu, cu puțin unt sau ulei de măsline. Pur și simplu se pune o lingură de aluat în tigaie și se învârte tigaia astfel încât aluatul să fie întins uniform. Când marginile încep să se desprindă, se verifică cum arată partea pe care se coace. Veți ști când este copt și atunci se întoarce.  A doua parte nu trebuie să se mai rumenească, deci o lăsați mai puțin.

INGREDIENTE:

  •     2 wraps homemade sau din comerț
  •     ½ avocado, tăiat în felii
  •     brânză maturată sau fetta, fărâmițată
  •     1 lingură pesto de busuioc
  •     ardei roșu copt
  •     castravete, tăiat în rondele subțiri
  •     o ceapă roșie tăiată fideluță
  •     măsline kalamata, tăiate subțire
  •     o mână de mix de salate
  •     cremă de oțet balsamic

INDICAȚII

    Se unge wrapul într-un strat subțire de pesto. Se adaugă apoi feliile de avocado și un singur strat de ardei copt. Apoi urmează brânză  fărâmițată, un strat de felii de castraveți, ceapă roșie, măsline și câteva frunze de mix de salate.

   Se stropește totul cu cremă de oțet balsamic și se închide wrap-ul ( se rulează ).

 Sfat : Folosiţi cantităţi mici astfel încât să puteţi rula wrap-ul fără probleme şi mai ales să îl puteţi tăia în jumătate fără să curgă afară ingredientele.

Pam pam și gata pachețelul prentru prânz !


Related Posts

Salata de orez salbatic cu dovleac copt si ceapa caramelizata

Salata de orez salbatic cu dovleac copt si ceapa caramelizata

  Nu-ș cum să vă spun dar salata asta este cea mai cea salată pe care am făcut-o în ultimul timp, adică are de toate…este o salată care va face ravagii, credeți-mă pe cuvânt. Musai să o încercați, mai ales dacă vreți să impresionați. Inițial […]

Pesto alla siciliana : ricotta, seminte de pin si nuci

Pesto alla siciliana : ricotta, seminte de pin si nuci

    și iară paste la cină … pai ce să-i faci dacă ne plac !!! mult !!!!   Acesta este un sos făcut după ochi … ai mei, de fapt mai mult după gustul meu, așa că aveți încredere că e bun:    roșii […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *