Bezea Forever. Oricând și oricum pavlova să fie. Și de ce nu o pavlova coroniță?
Și asta este în top 5, pentru că noi o umplem cu fructe și înghețată. Muahaha
INGREDIENTE:
– ALBUȘURI – 4 albușuri la temperatura camerei
– ZAHĂR – 220 gr. zahăr pudră, trecut prin sită
– ACID – 1/4 linguriță cream of tartar ( sau 1 linguriță oțet din vin alb sau 1 linguriță suc de lămâie proaspăt stors)
– AMIDON – 2 linguri arrowroot ( sau amidon de porumb )
– AROME – esență de vanilie sau de lămâie sau de citrice
FRUCTE PROASPETE, FLORI COMESTIBILE, MENTĂ PROASPĂTĂ ȘI ALTE MINUNĂȚII
METODA
Încălziți cuptorul la 180 ° C. Desenați un cerc de 20 cm ( cam cât o farfurie) pe o foaie de hârtie de copt. Așezați hârtia în tava de copt cu desenul în jos.
Mixați albușurile de ou împreună cu cream of tartar și esența de vanilie până face vârfuri tari. Adăugați zahărul pudră, câte o lingură odată, până când tot zahărul este încorporat și dizolvat iar amestecul de albuș devine gros și lucios.
Adăugați acum arrowroot (amidon).
Cu ajutorul unui poș de patiserie așezați compoziția obținută în interiorul cercului desenat pe hârtia de copt.
Dați la cuptorul preîncălzit și reduceți temperatura imediat la 100 ° C.
Coaceți timp de 1 oră și 30 de minute, apoi opriți cuptorul, fixați ușa să rămână întredeschisă și lăsați Pavlova înăuntru până s-a răcit complet .
CREMĂ DE MASCARPONE CU FRIȘCĂ
- 150 gr. mascarpone
- 300 gr. frișcă naturală neîndulcită (smântână pentru frișcă min.30%)
- 70 gr. zahăr pudră
- esență de vanilie
Pentru cremă este nevoie ca toate ingredientele să fie reci. În bolul mixerului adăugați toate ingredientele și mixați până obțineți o spumă suficient de tare (3-4 min).
Întindeți crema de frișcă deasupra Pavlovei răcită complet. Faceți la fel cu fructe și împrăștiați florile.
Minunată pavlova coroniță .
Alte PAVLOVE
Pavlova coronita
Ingredients
- BEZEA
- – ALBUȘURI – 4 albușuri la temperatura camerei
- – ZAHĂR – 220 gr. zahăr pudră, trecut prin sită
- – ACID – 1/4 linguriță cream of tartar ( sau 1 linguriță oțet din vin alb sau 1 linguriță suc de lămâie proaspăt stors)
- – AMIDON – 2 linguri arrowroot ( sau amidon de porumb)
- – AROME – esență de vanilie sau de lămâie sau de citrice
- FRUCTE PROASPETE, FLORI COMESTIBILE, MENTĂ PROASPĂTĂ ȘI ALTE MINUNĂȚII
- CREMA DE MASCARPONE CU FRIȘCĂ
- 150 gr. mascarpone
- 300 gr. frișcă naturală neîndulcită (smântână pentru frișcă min.30%)
- 70 gr. zahăr pudră
- esență de vanilie
Directions
- Step 1 Încălziți cuptorul la 180 ° C. Desenați un cerc de 20 cm ( cam cât o farfurie) pe o foaie de hârtie de copt. Așezați hârtia în tava de copt cu desenul în jos.
- Step 2 Mixați albușurile de ou împreună cu cream of tartar și esența de vanilie până face vârfuri tari. Adăugați zahărul pudră, câte o lingură odată, până când tot zahărul este încorporat și dizolvat iar amestecul de albuș devine gros și lucios.
- Step 3 Adăugați acum arrowroot (amidon).
- Step 4 Cu ajutorul unui poș de patiserie așezați compoziția obținută în interiorul cercului desenat pe hârtia de copt.
- Step 5 Dați la cuptorul preîncălzit și reduceți temperatura imediat la 100 ° C.
- Step 6 Coaceți timp de 1 oră și 30 de minute, apoi opriți cuptorul, fixați ușa să rămână întredeschisă și lăsați Pavlova înăuntru până s-a răcit complet .
- Step 7 Pentru cremă este nevoie ca toate ingredientele să fie reci. În bolul mixerului adăugați toate ingredientele și mixați până obțineți o spumă suficient de tare (3-4 min).
- Step 8 Întindeți crema de frișcă deasupra Pavlovei răcită complet. Faceți la fel cu fructe și împrăștiați florile.