Cum se face:In primul rând se dezgheață la temperatura camerei foietajul. Întindem foietajul cu sucitorul în cazul în care vi se pare prea gros, pensulăm pe jumătate de foaie ketchup, așezăm peste feliuțele de salam/șuncă , iar apoi presărăm mozzarella dată pe răzătoarea mare.
Pe jumătatea de foaie goală se întinde cu pensula niște apă și se împăturește peste partea umplută deja și se presează bine. Apoi cu cuțitul de pizza tăiați aluatul fășii cam de 2-3 cm.
Se încinge cuptorul. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt. Se răsucește fiecare fâșie și se așează in tavă.
Oul împreună cu puțin lapte, se bate cu o furculița. Fiecare fâșie răsucită se unge cu ou și se presară deasupra oregano. Se dau la cuptor până se rumenesc frumos.
Foarte ușor de făcut, nu necesita mult timp și nici nu pierdeți prea mult din filmul de seara. Rețeta am găsit-o la Edith. Mulțumesc !!! Poftă bună !!!!
super ideea ta..felicitari arata minunat
Iti multumesc…dar din pacate nu a fost ideea mea …eu doar am preluat-o si adaptat-o la nevoile nostre..
Grozav! Arata atat de bine si par atat de delicioase!
Carmen chiar sunt delicioase…am incercat o alta combinatie si aici : http://alexandra-bucatariamea.blogspot.com/2012/02/baghete-cu-parmezan-parmesan-puff.html ;););)
Eu am facut de cateva ori pana acum. Sunt senzationale! Multumesc frumos!