Mergând pe aceeași idee, azi cheesecakes cu fructe de pădure în varianta individuală.
crusta
25 gr. migdale măcinate
125 gr. biscuiți digestivi
1 pișcătură ghimbir măcinat
80 gr. unt topit
crema de brânză
400 gr. cream cheese
100 ml. smântână
110 gr. zahăr pudră
1 ou mare
1 gălbenuș
1 linguriță coajă de lime
1/2 linguriță esență de vanilie
zmeură și mure proaspete sau înghețate opțional: frișcă
Înainte de a începe, scoateți din frigider crema de brânză, smântâna și ouăle. E musai ca ingrediente să fie la temperatura camerei înainte de amestecare. Preîncălziți cuptorul la 150 grade C. Se pregătește tava de muffins cu hârtie de copt. Biscuiții se zdrobesc cu ajutorul robotului de bucătărie. Se topește untul la microunde și se toarnă peste biscuiți împreună cu ghimbirul și migdalele măcinate. Se amestecă bine, până se absoarbe tot untul. Turnați amestecul de biscuiți în forme și cu ajutorul unui pahar sau al unei linguri presați bine de tot biscuiții pe fundul formelor. Când sunteți siguri că nu se poate presa mai tare puneți tava la frigider până faceți crema.
Înainte de a servi îndepărtați hârtia și serviți mini cheesecake-urile acoperite cu frișcă și multe fructe.
Ai, ai ce m-as mai infrupta dintr-unul acum. Arata tare bine!
arata bine si sunt si tare gustoase :))
Nemaipomenite..Vreau si eu!
Rocsy hai !!! te astept…
Ador cheesecake-ul, dar parcă porțile individuale de cheesecake sunt mai drăguțe și schimbă aspectul final al farfuriei.
Alina asa-i ca te face sa crezi ca e doar prajitura ta ???
Da, nu trebuie să o împarți cu nimeni:)).
Vad ca ai pregatit bunatati de casuta noua! Servesc si eu cateva, ca tare bine mai arata!!
Pupici
Simona pentru tine oricand !!!
Ce minunatii ai pregatit…arata superb!!!
Arata demential! o sa fac si eu!
Multumesc pentru reteta!
dupa cheesecake intotdeauna m-am dat in vant:))minunat, acu ca o am in caietul de retete abia astept sa fiu provocata sa o fac:D …..multumesc perosnal de reteta;))
frumoasa postarea(iar de poze ce sa zic….le ador)!!!