Ei și dacă v-am spus cum am făcut PESTO și vreau să vă arăt și unde l-am folosit.
Pesto-ul l-am făcut din timp și l-am ținut la frigider până a ajuns în farfuria de mai sus.
Și pentru că au ieșit niște Tagliatelle de te lingi pe degete am considerat că merită o postare separată.
Și pentru că au ieșit niște Tagliatelle de te lingi pe degete am considerat că merită o postare separată.
Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj în multă apă cu sare. Dacă folosiți paste homemade procedeul este identic. Le-am scurs atunci când au devenit al-dente și am păstrat o juma’ de pahar din apa în care au fiert.
Am pus Tagliatellele într-un vas adânc și le-am amestecat cu pesto-ul preparat anterior. Dacă obțineți ceva prea uscat, puteți adăuga câteva linguri din apa în care au fiert pastele și amestecați bine.
Le-am adus la masă fierbinți și le-am servit cu și mai mult parmezan ras și semințe de pin deasupra.
Poftă mare !!!
Mmm… n-am incercat pana acum, dar cred ca mi-ar place!
Pupici
O rețetă exact pe gustul meu! Culorile preparatelor fac cât o mie de cuvinte.
Faine sunt, si prezentarea e de nota 10! 😉
Nu am incercat pana acum…dar sunt sigura ca sunt foarte gustoase!
Unde sunt paste apar si eu.:) Arata perfect!
vaaaai,abia acum am vazut mesajele voastre 🙁
va multumesc tare mult! Ma bucur ca va plac!
arata mortal! facem si noi 😉