Ei și dacă v-am spus cum am făcut PESTO și vreau să vă arăt și unde l-am folosit.
Pesto-ul l-am făcut din timp și l-am ținut la frigider până a ajuns în farfuria de mai sus.
Și pentru că au ieșit niște Tagliatelle de te lingi pe degete am considerat că merită o postare separată.
Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj în multă apă cu sare. Dacă folosiți paste homemade procedeul este identic. Le-am scurs atunci când au devenit al-dente și am păstrat o juma’ de pahar din apa în care au fiert.
Am pus Tagliatellele într-un vas adânc și le-am amestecat cu pesto-ul preparat anterior. Dacă obțineți ceva prea uscat, puteți adăuga câteva linguri din apa în care au fiert pastele și amestecați bine.
Le-am adus la masă fierbinți și le-am servit cu și mai mult parmezan ras și semințe de pin deasupra.
Și toată treaba asta începe cam așa: ce credeți că-mi aduce mama, în valiză, la întoarcerea din Italia ???? răspuns corect : una bucată mare, imensă chiar, de parmezan de la mama lui. Cel mai frumos cadou !!!! Ei și când ai atâta […]
Spaghetti alla puttanesca. Paste… și roșii… mmmm o rețetă care nu poate da greș !!! Acu vreo câteva zile vă spuneam că există roșii cât unghia… și cât sunt de bune și de dulci.. Să știți voi că eu chiar nu am glumit 🙂 […]
Bucătăria familiei mele folosește internet cookies pentru a oferi vizitatorilor și utilizatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și intereselor fiecăruia.OK
Mmm… n-am incercat pana acum, dar cred ca mi-ar place!
Pupici
O rețetă exact pe gustul meu! Culorile preparatelor fac cât o mie de cuvinte.
Faine sunt, si prezentarea e de nota 10! 😉
Nu am incercat pana acum…dar sunt sigura ca sunt foarte gustoase!
Unde sunt paste apar si eu.:) Arata perfect!
vaaaai,abia acum am vazut mesajele voastre 🙁
va multumesc tare mult! Ma bucur ca va plac!
arata mortal! facem si noi 😉