Basil Pesto Tagliatelle

 

 
Ei și dacă v-am spus cum am făcut  PESTO și vreau să vă arăt și unde l-am folosit.
Pesto-ul l-am făcut din timp și l-am ținut la frigider până a ajuns în farfuria de mai sus.

Și pentru că au ieșit niște Tagliatelle de te lingi pe degete am considerat că merită o postare separată.
 
 
Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj în multă apă cu sare. Dacă folosiți paste homemade  procedeul este identic. Le-am scurs atunci când au devenit al-dente și am păstrat o juma’ de pahar din apa în care au fiert.
 
 
Am pus Tagliatellele într-un vas adânc și le-am amestecat cu pesto-ul preparat anterior. Dacă obțineți ceva prea uscat, puteți adăuga câteva linguri din apa în care au fiert pastele și amestecați bine.
 
 
Le-am adus la masă fierbinți și le-am servit cu și mai mult parmezan ras și semințe de pin deasupra.
 
Poftă mare !!!
 
 
 
 

 


7 thoughts on “Basil Pesto Tagliatelle”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.