Basil Pesto Tagliatelle

Basil Pesto Tagliatelle

7 Comments

 

 
Ei și dacă v-am spus cum am făcut  PESTO și vreau să vă arăt și unde l-am folosit.
Pesto-ul l-am făcut din timp și l-am ținut la frigider până a ajuns în farfuria de mai sus.

Și pentru că au ieșit niște Tagliatelle de te lingi pe degete am considerat că merită o postare separată.
 
 
Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj în multă apă cu sare. Dacă folosiți paste homemade  procedeul este identic. Le-am scurs atunci când au devenit al-dente și am păstrat o juma’ de pahar din apa în care au fiert.
 
 
Am pus Tagliatellele într-un vas adânc și le-am amestecat cu pesto-ul preparat anterior. Dacă obțineți ceva prea uscat, puteți adăuga câteva linguri din apa în care au fiert pastele și amestecați bine.
 
 
Le-am adus la masă fierbinți și le-am servit cu și mai mult parmezan ras și semințe de pin deasupra.
 
Poftă mare !!!
 
 
 
 

 


Related Posts

Spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca

  Spaghetti alla puttanesca. Paste… și roșii… mmmm o rețetă care nu poate da greș !!! Acu vreo câteva zile vă spuneam că există roșii cât unghia… și cât sunt de bune și de dulci.. Să știți voi că eu chiar nu am glumit 🙂 […]

Salata de orez salbatic cu dovleac copt si ceapa caramelizata

Salata de orez salbatic cu dovleac copt si ceapa caramelizata

Rețeta pentru salata din orez sălbatic amestecat cu dovleac copt și ceapa caramelizata, cu sos de pătrunjel și semințe de floarea soarelui



7 thoughts on “Basil Pesto Tagliatelle”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.