Ciabatta cu pui » Bucătăria familiei mele
Astăzi la cina nu prea am avut idei dar „cineva” a cumpărat o pâine ciabatta si mi-am adus aminte ca văzusem într-o revista un asa zis Sandwich cu pui.
Si dacă tot aveam niște piept de pui proaspăt și ciabatta prin casa , m-am pus pe treaba .

Ingrediente:

  • 4 piepți de pui
  • 1 pâine ciabatta
  • suc de la 1 lămâie
  • 1 lingura boia
  • 1 lingura Vegeta gust găină
  • 1 cățel usturoi , zdrobit
  • 4 linguri maioneză
  • ulei măsline, unt, sare , piper
  • frunze de salata rupte ( noua nu ne prea plac asa ca nu am folosit)
  • Piepții de pui se taie pe jumătate, orizontal și se bat cu un ciocan de șnițele până când ajung la grosimea de 1cm.
  • Se stoarce lămâia peste pui şi se presară boiaua şi Vegeta Gust de Găină. Se asezonează cu sare şi piper . Se așează puiul pe o tigaie tip grătar în care s-a topit niște unt și ulei de măsline , timp de trei-patru minute pe fiecare parte, până când piepții sunt rumeni şi făcuți la interior.
  • Se taie ciabatta pe orizontal şi se așează pe grătar, cu fața în jos, timp de un minut. 
  • Se amestecă usturoiul zdrobit cu maioneza, apoi se întinde pe partea tăiată a celor două felii de ciabatta. Se așează deasupra puiul . Se taie în jumătate înainte de servire.Daca aveți prin casa puteți adauga niște castraveți murați în loc de salata.
  • Foarte buna idee și pentru picnic dacă le pregătiți de dimineață și le păstrați în caserolă până la destinație.
  • Sa aveți poftă..
Mulţumesc pentru vizită !!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.