Concurs de Moş Nicolaie !!!! "Lovely Life" - premiu un aparat foto Nikon L23 » Bucătăria familiei mele
Valea Muresului
In weekend am fost din nou la munte. Se simte deja un aer de iarnă , acel miros specific, inconfundabil , şi nu mă refer la cârnaţi şi sarmale ci la mirosul frigului , care iţi lipeşte nările şi iţi face să-ţi lăcrimeze ochii , când iţi poţi vedea aburii respiraţiei.
Şi cum orice ieşire din cotidian începe cu o fotografie, iar am făcut mai mult de o grămadă , mai ales că am prins un weekend cu mult soare.
Valea Muresului
Mama mea este cel mai mare ” fan ” al meu. Prin ea îmi dau seama că fotografiile mele sunt întradevăr apreciate şi asta este suficient .
Nu este nevoie să fii fotograf şi nici să ai cel mai scump aparat foto ca să obţii cele mai bune fotografii. Eu de exemplu, nu sunt un fotograf talentat (dar pot deveni) la fel şi voi. 
Începe anotimpul sărbătorilor şi aşa că m-am gândit să-i fac cadou mamei mele un nou aparat foto… sau poate îl doriţi dvs.  Hei, fiecare trebuie să înceapă de undeva!!!
 Aşa că mă bag în concurs. Încercaţi şi voi.

MEGA concurs cu MINI premii.

Viaţa este un cumul de experienţe, de lucruri mărunte de care uităm să ne mai bucurăm. Lucruri mărunte care dacă le-am conştientiza ne-ar face viaţa mai colorată, mai frumoasă ; o ceaşcă de cafea într-o dimineaţă friguroasă de iarnă, un răsărit de soare pe malul mării, zâmbetul prichindelului când faci primul om de zăpadăprăjitura gustoasă a bunicii. 


Dacă ai surprins un lucru mărunt de care eşti mândru poţi să-l postezi pe facebook.com/fotoplazza şi ai şansa să câștigi un aparat foto Nikon Coolpix L23 şi alte premii. Mai multe detalii pe fotoplazza.com .

Afin rosu in noiembrie
Mulţumesc pentru vizită !!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.