Cobbler cu merișoare. Nu este nimic mai bun și mai reconfortant decât un desert cald. Așa că haideți să facem unul rapid.
Ingrediente cobbler cu merișoare
- 1 cană mare de cranberry / merișoare
- 85 gr. unt topit
- 120 ml lapte
- 1 ou mare
- 150 gr. zahăr
- 150 gr. făină
- 1 linguriță praf de copt
- 1/2 linguriță sare
Merișoarele dacă sunt uscate le puneți în apă fierbinte la hidratat, cu 20 minute înainte de a începe.
Într-o tavă unsă cu unt se toarnă compoziția obținută.
sursa Martha Stewart
Arata minunat! Imi place mult reteta asta. O saptamana frumoasa.
DD te pup!!!
Simplu, rapid și delicios! Îmi place!
Alina multumesc 🙂
O yes! as infuleca-o imediat 🙂
…pacat ca nu a mai ramas 🙂
Ooooo, daaaaaa, pentru copii!
😀
da da da pentru toti copiii, chiar si aia mofturosi !!!!
poze sunt super frumoaze si receta minunata , imi vine pofta !!!
Caterina multumesc mult si bine ai venit!!!
Arata minunat!! E numai buna de mancat 😉
Paula te asteptam !!!
Oh, yummy! E pur si simplu delicios!
Alina pup !!
Imi plac fff mult merisoarele, chiar ieri mi-am refacut stocul de la Lidl 😀
Deci, nu-mi ramane decat sa incerc aceasta reteta 😛
Pupici
Astept pareri !!! Te pup !
Foarte delicioasa reteta…eu am incercat-o cu visine 😀
Super simpla reteta! spune-mi te rog de ce se cheama cobbler… am vazut ca ai mai multe retete.
pentru ca nu am știu cum sa traduc 🙂
„Cobbler refers to a variety of dishes, particularly in the United States and United Kingdom, consisting of a fruit or savoury filling poured into a large baking dish and covered with a batter, biscuit, or pie crust before being baked”
Nu urmaresc bloguri, nu postez comentarii … al tau in schimb m-a cucerit sa revin sa-l citesc si sa incerc retete. Stiu exact ce-mi place la site-ul tau: simplitate, luminozitate, poze superbe, retete simple, creative si testate. In timp ce trimit acest comentariu am in cuptor reteta de mai sus si miroase deosebit in toata bucataria. Merci
Mvai Carmen you’ve made my day !!! multuuuumesc mult.